Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levaty

Marketing

Dani nektara i slave

Pozdrav levatima!!
Evo taman sam doša sa kave. Neki levati je nisu ni popili, jebi ga nestalo struje u kvartu, a oni škrti, teško cedevitu platit, al dodje onda Bugar pa počasti.
Reka sam da ću pričat o Puli. Još sam sjeban, tri dana bio oduzet od wiskija, tj. nektara. I tako, da počnem. Iša sam na susret mladeži, bez levata. Zašto nisu išli? Jebi ga, neki viruju u Krave, neki u TITIN lik i djelo, a Bugar u tarot karte. Krenemo mi (mislim na ove likove iz moje župe) u 6:00 u subotu, i nismo do naplatnih kućica ni došli, a već je boca nektara planila. Nosio dvi boce, mislio bit će puno, jer ovi kao ne piju, ma kurac, svako stajanje kupovanje nove, a stajali smo stalno. Vođa puta Chuck iz Krila. Lik za naslovnicu onih šugavih priloga po novinama, šta ti ispadaju kad sereš u wc-u, a još i slići na Chuck Norrisa. Putovali 8 sati, Chuck se opustija, pa ga napija, bilo pre dobro, evo taman me sad zva da neki balun igramo danas. Došli u Pulu, svi zavidani, al cirkus se nastavlja, malo arena, malo nektar, malo Bozanić, malo nektar, malo Macho Gothamski, malo Dekan Rotherdamski. O večernjem izlasku neću pričat, jer ima previše toga, a i levati bi mogli kome šta špijat, osobito Špaco, koji nema desnog džepa, nego dva liva,u jednom nosi sliku TITE,a u drugom sliku TITE kad je bija dite. Da se vratim priči, vankasmo znači bili i ubili se totalno, al preša sam na pivo, jer kad pijem previše nektara otmu me vanzemaljci ma se ti sad snađi po njihovim brodovima. Sutra svi nešto da neće pit, ma kurac, počela CAJA u busu, opet otvorija šank, nektar besplatan, al tko prvi izriga plaća sve. Pošteno. Igra sam na karte(onešibicarske sheme, nađi asa BATA) protiv cilog busa. Opija se opet, Chuck me umeo, uvik pogodi, a ovi drugi totalni amateri, isto kao kad BB igra karte. A taj igra, ma šta igra, gubi, samo gubi, poznat kao easy FISH, uvijek rado primljen na LIVE-u. Došli u Split posli ponoći i Chuck upila da idemo kod GOGE (Tropic club). Tamo nas se pridružija i Dawsa, koji ima dva hobija, futbal i pravljenje sklekova po disco klubovima, a sad sam čuo da mu je glavni izlazak vanka stat isprid disca i pratit tko ulazi, a tko izlazi. Nosi OBLEKU i ne zna vozit biciklu. Jedan od boljih Levata. Stali smo negdi do 3-4 ure, dawsa bario neke žene. Držim ti palčeve (il kako bi Špaco reka držim ti SRP i ČEKIĆ) da je središ, jer je ok, a onda bi i levati našli svoj interes. Daj sredi priju, daj prijinu sestru, pitaj jel ima rodicu, ma meni je bolje ova. Ma neka puše kurac, kaži im, jer kad im ponestane tema sa ženom nekom, a to je jako brzo, onda ocrne tebe, mene il već koga tko im ugovori kavu. Držim se one Špacine, TI-TO, ja to.
U nedilju sam bija ubiven totalno,
a cura me zove: ajmo u Radmanove,
ja: ne mogu mrtav sam, ajmo sutra na vikendicu par dana, bilo di, al danas ne mogu
cura: obećao si, znala sam, znala sam da nećemo ić,nisam te vidila dva dana
ja(već totalno lud,oću poklopit, al onda još veće sranje): NE MOGU, javim ti se popodne
cura: sad ideš na kavu sa prijateljima, uvik sa njima, sa menom ti je sve teško.
ja:KIŠA pada, kakve radmanove (još će izmislit i Đikićeve)
I tako pola ure pričanja o ničemu, uff šta to mrzim, reka bi Špaco Srp i Čekić zajedno idu.
I šta mislite, šta je bilo. Ma da, u pravu ste, popodne izašlo sunce, iša ja u Radmanove, posli do Solina, da vidim sestrin stan.
Zaspa sam u 8 sati i konačno se naspava.

Još nešto za kraj.
Zašto ŽAK GUDEK dobro pjeva? Pojeo je Elvisa.
POZDRAV LEVATIMA!!!

Post je objavljen 02.05.2006. u 14:49 sati.