Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisssmoprijateljici

Marketing

Sretan 3. rođendan

Malom i najdražem tvom dečku želimo SRETAN ROĐENDAN I PUUUUNO SMJEHA I VESELJA!!!!
Nadam se da ćete danas uživati u sladoledu i igrama.
Vidim lijepo si provela zadnja tri dana. Lako je tako u Poreč zgibati, a mi koji smo ostali u Zg neka nabacimo peraje na noge i u štrapac na špicu. :)
Meni je bilo veselo, pogotovo u subotu. Tatek je opet imao blitz ideju da idemo pogledati vikendicu koju ćemo u bliskoj budućnosti kupiti (otprilike za 3 svjetlosne godine od danas). Tak da sam Žuću stavila na hold i dogovorili da bumo se vidli tek naveče. Buraz je pobjegao glavom bez obzira već ujutro, ko da je znao što se sprema.
Tu ''vikendicu'' smo trebali ići pogledati još prošle godine, ali kako sam ja jedini driver u obitelji, čeka se moja slobodna subota. Dakle, ustala sam se u 8h i tada je počelo moje čekanje, iščekivanje, iskušavanje moje strpljivosti. Neznam dal je potrebno napomenuti da je u subotu lijevalo ko iz kabla?! Tatek je do 14h kupovao po placu, dučanima i švrljao po gradu. Ja sam bila doma i čekala ga. Svaki put kad bi dolazio bi pozvonio, iako je imao slobodne ruke i ključeve sasobom. Pozvao bi me svaki put da mi se pohvali sa ''ulovom''; Jesam li kupio dobru rajčicu? Ovo je svježa i očišćena riba. Spremi ju negdje (to mi govori na 2,5cm od frižidera).
Ne kužim zar je teško otvoriti frižider, staviti vrečicu sa ribama u njega i zatvoriti? Prava kvantna fizika!puknucu
Onda mu je oko 15h pala na pamet ideja da idemo negdje kupiti peglu i dasku za peglanje....(Imamo i jedno i drugo - novo!) Kad sam mu ukazala na to, rekao je da bi nam trebale 2 pegle (?????) U domaćinstvu nas ima 3, tata-buraz i ja. Jedino ja znam kako uključiti peglu i s njom nešto napraviti svrsishodno, a on hoće 2 pegle???? Ne kužim. Naravno da nismo išli kupovati!
E onda se on zasjeo za komp i tu sam ja pukla burninmad Dobro jel mislimo mi ići danas pogledati tu vikendicu????Rekao je da mora nazvati tog tipa da vidi dal je on uopće tamo. E znaš kaj, poludila sam. Naravno tip nije bio tamo, ali je tatek rekao da to ne smeta jer da mi sami možemo naći tu kuću (Kuća je u Prepuštovcu) i da bi mogli ''usput'' proći dio poslije Karlovca, da i tamo pogledamo neke kuće.
Naravno ja sam postavila glupo pitanje A jesi li ti s nekim dogovorio da dolazimo ili znaš gdje se nalaze te vikendice?Ne, nezna nego je mislio da ćemo se voziti pa ćemo pogledati kuće koje nam se sviđaju....headbang
Moj sljedeći korak...uzela sam jaknu, kišobran i ključeve oda auta i krenula prema Žući. To je bila kap koja je prelila čašu. Znam da sam najnetolirantnija osoba na svijetu!


Post je objavljen 02.05.2006. u 14:51 sati.