Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...baš kad pomisliš da je odmor počeo....vrati se škola!!

DA, nažalost danas opet nastava headbang....

Čovjek bi se baš počeo malo odmarati, a škola pokuca na vrata nono
Imanla sam cijeli vikend da učim , a meni se naravno ništa nije dalo, pa složit će te se da je vikend za odmor , a neza štrebanjesmijeh
Inače da se ja vratim na moje učenje. Imala sam 15 lekcija iz biologije(to su vam životinje:kolutićavci, spužve...- znat će drugaši)i nisam ni takla, a ujutro mi je danas bila škola tako da sam vam ja lipo gledala navečer (sinoć)zabranjenu ljubav i povratak ubojice mekog srca i usput pisakla natuknice iz bio!!
Danas sam malo ponavljala u školi(biologija nam je 6 i 7 sat) i pisala šverceve koji su mi jako pomogli.
I tako došao je 6 sat i počeo je kontrolni. Razmistile smo se po razredu i ja sam uvijek u zadnjoj klupi. Stavila sam torbu malo dalje od mene na stol a do nje papire s natuknicama koji su mi jako pomogli jer kako su mi bili blizu mogla sam viriti...ZLOČESTO, a?? thumbupdeadnaughtysmijehcool
Mislim da ću dobit dobru ocjenu, naravnoi bilo mi je dosta toga u kontr. šta nisam imala na šverc ili papir pa sam bezveze pisala ili ostavila prazno, ali ja sam VJEČNI OPTIMIST!!!
Danas idem u kozmetičarke na tretman lica i lipo ću se naspavat jer sam kronično neispavana........zijev
Evo baš su mi počeli karabinjeri(seriaj na RTL-u), pa će mi posli bit princ iz Bel-Aira....JA SVE GLEDAM-NAŽALOST( za to bi vrime mogla radit pametnije stvari, ali mi se neda)
aj kisssss svima, hvala na komentima..............................kiss

Post je objavljen 02.05.2006. u 14:15 sati.