Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moviefan

Marketing

Gimnazija za Heroje (Sky High)

Neki dan sam pogledao ovaj film, radnja je vrlo zanimljiva, film jednostavno morate pogledati! Redatelj filma je Mike Mitchell , koji je napravio super posao! Izabrao je mlade glumce za svoje heroje, glavni glumac je Michael Angarano , koji glumi Willa, mladića čiji su roditelji dva najveća Super Heroja ikad, Commander i Jetstream . Od slavnih imena, tu je jedino Kurt Russell koji glumi Willovog oca, tj. Stevea Strongholda, iliti kao Super Heroja Commandera.
-Priča ide ovako, Will kreće u srednju školu, ali ne običnu, već Gimnaziju za Heroje... koja se nalazi u nebu pa se zove "Sky High". I njegova prijateljica Layla kreće s njim u istu školu.Jedini problem je to što on još nema nikakve moći, koje bi ga okarakterizirale za Super Heroja!
-To ga muči jer u Gimnaziji za Heroje, postoje dva odjeljenja, Heroji i njihovi Pomoćnici (Hero Support ili Sidekicks). Kako bi učenike svrstali u te dvije skupine, moraju proći ispit pokazivanja svojih moći čim stignu u školu... Naravno, kako Will nema još moći, biva smješten u Pomoćnike, što je velika "sramota" za njegovu obitelj! Nakon toga u školi Will upadne u probleme koje bi samo Heroj mogao riješiti, a to jeli dobio svoje moći, otkrijte sami!
-Da Vam nebi sve ispričao, skoknite do obližnje videoteke i podignite ovaj Super Zanimljiv film i uživajte!



Post je objavljen 02.05.2006. u 11:52 sati.