Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

eto ga

Za početak sretan 1. Maj svim drugovima i onima koj se tak osječaju!

Jučerašnji plen je bio da odemo kratko na kavu. I to onak negdje popodne i onda se vratimo brzo. Al to nije bilo tako. U pol 6 sam već bio kod Ive. Bila je solo doma cijeli vikend, i još uvijek je, tako da smo malo pili bambusa, kaj joj je ostao od prije. Nisam puno popio, zapravo nisam opće puno popio, al dovoljno da si podignem raspoloženje. Skakali smo po onom velikom crvenom čudu i bilo je jebeno. Doslovce jebeni jer je Iva stenjala a ja sam ležo prek nje. Doduše, to baš i nije bila poza u kojoj bi uopće bilo moguće nekaj napravit, al dobro. Još smo otkrili da se na njenoj lopti za pilates, može sasvim solidno pokarat. Onda su došli Petar, Niksa, Alen i Filip kod Ive i ona se spremila i otišli smo u Alcatraz. Treba naglasit da su smislili novi način konzumiranja alkohola-bijelo vino i cedevita. Bilo je mjesta za jednim stolom, pa smo se nekak nagurali i onda otišli igrat stolni. Neću opisivat kako, ko, s kim i kako je to završilo (isss kak ovo zvuči lol), ali valja spomenuti da je bio Braslav. Kasnije je doša 'kipa iz Novog Zagreba. Još smo malo ostali a onda smo se pokupili. Bila je prevelika gužva. (POZDRAV: Teici, Kristini i Jeci). Idemo dalje, krenuli smo doma i tako, i ono šetali se laganini i to sve i onda sam ja otišo doma. Bilo je sve u svemu super.

Navečer je isto bilo super, bar meni, pričao sam sa jednom curom (znala bu ona ko na kog mislim) i baš me usrećila! Tako da sam lijepo proveo i večer. Ovaj post sam počeo pisat nakon što sam se vratio sa "šetnje" sa Ivom. Bili smo tu kod mene točnije u Meduzi. Svašta smo radili! Skakali smo u lokvu vode, "plesali", pjevali, slagali vijenac od tratinčica (to je Iva radila), bacala se po meni i učila pljuvati (nejde joj). I tako smo se lijepo proveli. Ujutro sam bio u Mrzloj sa Ivom i Viborom na kavi. Prije instrukcija. Igrali smo biljar i tak. Kasnije sam se opet našao sa njima pa smo se Iva i ja prošetali i popričali o životu.

Kad sam došao doma čekalo me iznenađenje (ne gadovi, nisam dobio kornjaču-još). Bio je to moj mali bratić Ognjen (popularniji kao: Ogi, Štef, Gazda). Mali je legenda, a nema još ni 2 godine! Da samo vidite njegove pravopisne mogućnosti (pitajte Ivu i sve prisutne na MSN-u u trenutku njegove vladavine tipkovnicom). Gotovo sam 100% siguran da će bit novi Hendrix kad malo naraste. Iako nije mogao držat gitaru, nije se odvajao od nje! Lik je car... Slušali smo Juju-a i baš je bio sretan. A kaj češ, bebach mali. Evo nekolko slika:





ovo je bio Ogi, a sad slika Ivinog vijenca



i samo za Ivu, tulipani sa HNK-a



i na kraju, pozdrav mojoj super super super prijateljici (i susedi-skoro) SUIĆKI! :))

Post je objavljen 01.05.2006. u 20:06 sati.