Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Mala obljetnica ničega

Danas je prvi peti...praznik rada. Prije dvije godine, isti ovaj datum, isti ovaj dan u tjednu, isto doba dana, isti sat... Ja sam bio mladi nepromisljeni srednjoškolac zaljubljen do usiju. Ta djevojka je bila godinu dana starija od mene (nikad u zivotu mi se nije svidio netko mladji od mene, hebiga), prekinula je s deckom dugu vezu, pricali smo svaku vecer na icq, 500smsova razmjenili, stalno pricali. oboje smo bili zaljubljeni. Ja sam bio prasac, nesiguran, zbunjen i što je najvažnije tolko neiskusan da sam bio prestrašen.

Nakon mjeseci i mjeseci pricanja chatanja razmjenjivanja slika, dogovorili mi date u 15 minuta. Prvi put sam od oca uzeo auto i jurio sam kao nikad do jaruna. Ona je imala prometnu nesreću par dana prije. Imala je ovratnik. uglavnom, trebali smo se naci ispred aqvarijusa...dosao sam tamo, nje nije bilo. Stao sam se 20m dalje i čekao. Dosla je, sjela, a ja sam joj dosao s ledja i rekao "Ako ima tu neka T. neka se NE okreće". Naravno da se okrenula. Bila je apsolutno prekrasna. Evo i sad prije 5 minuta sam pogledao neke njene slike i ne mogu vjerovati kako je to predivno biće. Savršeno! Sjedili smo na klupici i pričali. I s ovratnikom je bila tako tako krasna. Šetali smo oko jezera...

Otišli smo na onaj otok zaljubljenih. Potpuni mrak, nas dvoje na klupici. Ona skine ovratnik da si popravi kosu. Kasnije mi je rekla da kosa nema veze s tim sto je ovratnik bio dolje, čekala je poljubac. Htio sam i ja...al bilo me strah. Evo draga nacijo pred svima priznajem da sam bio pičkica na razini onih koji misle da se na biciklu ne koči prvom kočnicom jer će ih prebaciti preko volana.

Uglavnom išli smo dalje, romantika nas puca, cijelom šetnjom smo imali "našu patku" koja nas je pratila. Ime smo joj dali. sjeli smo u auto, ispred lakea neke budale hodaju po cesti...povikala je "zgazi ih"...pritisnuo sam gas do poda, maknuli su se..u zadnji tren.

"Ti nisi normalan"..."Znam". Žurilo mi se doma jer je otac isao na put s autom. Izlaz iz jaruna i skrećem prema njoj, i ja po gasu ko neka budala. Bio sam mlad lud, nabrijan, mislio sam da je to ok i kul i ovo ono. No uglavnom, stajemo. Blizu nje. Pričamo, isprehavam pusu...kaze "dodji si po nju". Lubim je u autu s ovratnikom, dakle uzasno neudobno i meni i njoj, ali to je bilo tako dobro. Naj naj naj naaaaajbolji poljubac u mom životu ikad. I prvi french ozbiljni poljubac. Bio sam tako sretan, presretan.

Kasnije smo izgubili kontakt, imala je neke probleme, znala je par puta poslati mail....nedavno sam i dobio sms od nje...vezan uz mail koji sam ja njoj poslao prije 4 mjeseca. Tek ga je tad procitala. Nisma joj odgovorio jer sam zaboravio u tom trenu a kasnije jendostavno nisam bio u tom modu razmisljanja. Uglavnom to je jedna predivna djevojka, od svih s kojim sam imao posla definitino naj naj...ima decka...kojeg obozava...a nosi i jedno meni prekrasno ime, predobro...ime koje potjece od lirske kraljice koja je odrubljivala glave svojim podanicima. Često smo se znali šaliti na taj račun.

Već sam jednom davno na mom bivšem blogu pisao ovu priču...samo mnogo opširnije i to u 3 ovakva dijela...no nekako mi se čini kao da sam sada više rekao. Mnogi su mi rekli da znam voljeti da je to divno bla bla bla...eto sad sam napisao ovo da vidim koliko su se stvari promjenile. Koliko sam odrastao u glavi, koliko sam daleko od tog prvog french kissa, koliko sam naucio, samopuzdanja stekao, kila izgubio, cura volio/ljubio/seksao...odjeba dobio, emotivnih samarcina, sramota, neuspjelih barenja, propuštenih prilika...

Volio bi s njom na kavu koji put...cisto tako da je vidim...budem cim ulovim vremena i vrijeme se proljepsa...za mjesec dva...tri...godinu...šteta kaj ne pijem kavu

BTW Danas je jos jedna godisnjica uzasno bitna...vezana je uz Ayrtona Sennu. Smrtz

Post je objavljen 01.05.2006. u 20:58 sati.