Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kovrcava007

Marketing

da me sada netko pita što bih željela u životu odmah bih mu spremno odgovorila što želim. sretna sam što znam što želim, ali problem je u tome što postoji problem. znam samo da sam ja ipak jaka osoba i kakva god da je sada situacija znam da će biti bolje, hrabra sam, borit ću se. to je jedino što znam. problem je problem, nadam se da taj problem više neću doživljavati na taj način i onda će sve biti ok. nadam se.
ja se trenutno osjećam sretno, ali i umorno i gnjilo zato što ne znam više što da napravim. mislim da mnogi ne shvaćaju o čemu ja pričam i htjela bih da na tome ostane. znam da sve živcira kada netko počne nešto pričati i onda ne želi dovršiti, po tome sam ja poznata, ali vjerujte mi ovaj put je zbilja najbolje da sve ostane između mojih osjećaja, tipkovnice i na kraju bloga. zato svi kojima je stalo do mene ne pitajte me kad me vidite što ovaj post krije.
emocije me razaraju, ali sigurno s nekim razlogom.
znam da je sve u Božjim rukama i da je Bog uz mene, on zna najbolje.
svaki trenutak me ubija, mislim kako Bog to što ja želi ne želi za mene, a onda već u drugom trenutku Bog mi pošalje nekoga i vidim ono što ja želim u daljini. ja znam što ja želim, ali ne znam što Bog želi od mene. znam da se na kušnjama upravo vidi prava vrijednost, ali ja ne znam da li ja to više mogu podnositi. ali onda ponovno kažem da sam jaka i sve ja to mogu, ali koliko još dugo. Bože moj... zna li tko zašto nam Bog sve to šalje. zato što nas ljubi ili zbog nečega drugog. trebala bih biti spremna na sve jer ipak sam ja u ovom glavna i bila, ali... uvijek ali.. znam da se Bogu ne može reći ne, a dali mu se može reći ali? ali Bože... ja sam ovdje i učinit ću sve po tvojoj volji.


UČITELJU, GDJE STANUJEŠ


Samo za Tebe, samo na Tvoju riječ
ja ostavljam sve, za Tebe, Isuse.
Samo za Tebe učinit ću sve, baš sve
svoj život ću dati, sve svoje godine.
Samo da budem gdje si Ti,
samo da živim u Tvojoj ljubavi.


Učitelju, gdje stanuješ, kaži gdje stanuješ,
jer želim Ti doći i ostati sTobom zauvijek.


Samo za Tebe
i Tvoje ljubavi koja živi u meni,
sve rane liječi mi.

!!! htjela sam staviti riječi jedne druge pjesme, ali nisam našla pa ide ova...
ovaj post je čisto odraz moga srca, osjećaja i duše.

Post je objavljen 01.05.2006. u 19:17 sati.