Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/merkur

Marketing

LA LA LA

Kak su mi brzo prošla ova tri dana!

Morala sam stalno biti u kući, jer je vrijeme bilo za drek.

Joj, sutra škola ... Opet.

Tako mi se ne da, a još k tome pišemo hrvatski headbang , reko mi je profesor iz povijesti da sam na popisu onih koje treba pitat mad i pita kemiju puknucu . Niš nisam takla. Hrvatski sam danas neš malo ponovila, povijest znma od prije osim zadnje dvije lekcije,a kemiju nisam ni takla.

A dobro. Naj***t ću sutra (oprostite na psovki, to je zadnji put). Nadam se da me neće pitat. Nada umire posljednja yes i molim Boga da me ne pitaju blabla ( u slučaju da nada ipak umre) .

Neki dan sam saznala nekaj. Baš sam se iznenadila. A mislila sam da ju ne podnosi ...

Brat mi je imal pričest u nedjelju. Dobio je Mp3 od kume mad .Spavat sam kod bake, jer mi je došla druga baka pa su mene sterali da imaju mjesta za spat. Morala sam ić ujutro na misu i čim sam se probudila živci su mi proradili i naljutila sam se jer smo trebali bit u pola devet u crkvi kako bi našli mjesto za sjest.

One glupe stare babetine sve zauzmu i to me razljutilo. To je nevjerojatno, One se tam u pet skupe kak bi mogle sjest. Najgore mi je kaj im se uvijek moram dić inače mi nekaj počnu srat. God, kak ih mrzim mad ! I onda još kad počnu pjevat (kreštat) i dahtat mi za vratom mouthwash ... Isuse ... Nemreš disat i bubnjići ti odpadnu. bang

No, dobro, dosta o tim babetinama starim.

Iskreno, ne znma više kaj da velim. Nemam inspiracije.



Post je objavljen 01.05.2006. u 19:03 sati.