Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerrdyfisheye

Marketing

No work, jerk

God bless the USA and it's Labor Day. If there where no bloody-angry Americans 100 years ago, we'll still be working today (which means, we wouldn't be slabbing in front of TV as nowadays). Ahhh... Lijepo se ujutro probudit i skuzit da su posranoche kao Zutokljunac, Dobro jutro Hrvatska i repriza Divas-Maja talk-showa od prije 5 mjeseci vec odaaaavno gotove. Euforija traje dok ne skuzis da je sutradan opet u znaku edukacije, dakle, dok se ne pogledas u ogledalu nakon kaj si zvoshal tif (izglancao ralje, razme se) i vidis da u odrazu ne stoji vesela bakica s penzijom od 30 000 eura na mjesec, nego i dalje jadna tinejdzerica s masnom, izshpiggetiranom kosom, cistama, boginjama i aknama na celu, bradi i nosu, spojenim obrvama, zaherpesiranim usnicama i dlakama pod pazuhom (ne, ne, pretjerujem- to vidi Selj...Selj...Seljakusha kad uhvati svoj odraz- uhvati, dok se spighel ne raspukne od muke). No, only 28 days left!
Sto se jos radi na Labor Day? Pa.... nakon sto slusajuci mp3 na podu posaugash dishuchi 5 kg prasine, bacila, pauka, ostataka Bobi stapica od prije jedne dekade i inih uobicajenih stanovnika svoga brloga, mozesh se probat prisilit da pomaknesh koji ekstremitet iliti «aparat za hodanje» u nekom drugom smjeru osim do frizidera, npr. vanizkuce. Ali, pobogu, gdje otici?!!? Nitko ne sljakenzira, svi doma pletu 100-kilometarske lance od omota zvaki ilistovecne. Zapravo, Prvi Maj(Mun) bash saks.
Ne preostaje mi nista drugo nego da na ovako bezvezan dan, u postu koji sam zakenjasala do kraja svojim zalopojkama dok se vi sigurno negdje luuuuudo zabavljate (sigurno radite kuglice od usne masti? ZNALA SAM!!!) prestanem cmizdrit i cvilkat i jednostavno pocnem davit. Ne kao anakonda koja te primi u «zagrljaj», nego... kao prdac u prostoriji bez prozora. Zato kazem- za potpuni ocaj gledajte svoje baby-fotke. Ja npr. ne mogu razluciti jesam li na njima ja ili mikroskopski plankton. Ili gledajte Zabranjenu Ljubav. Eeee, to je test izdrzljivosti! Ako se jednostavno ne mozete nositi s ocajem, pogledajte (ako vec niste) novu stvar u boxu lijevo. Ako jeste, bacite se kroz prozor- brzo i ucinkovito. Ako ste na 15. katu i relativno bezbolno, osim sto ce ostat ruzna crvena fleka. Mislite na ostale, ne zagadjujte okolis (iako je krvica biorazgradiva) i prije unajmite nekog sa shhhmrkom. Ionako ne bude platili.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 01.05.2006. u 16:24 sati.