Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

NA!

Image Hosted by ImageShack.us

Ja jednostavno nemam ideju što vam ponudit, vama kerberima književnosti!! Ne da mi se pisat, a otkad sam dovršio maturalni ni laptop ne palim tako često. Pa ipak, moram nešto stavit na taj posrnuli blog...
Eto, jučer sam se bavio sportskim aktivnostima (čak punih 20 minuta!!) ako se dodavanje halavom teniskom lopticom može tako nazvati. Moja jadna rodica otkrila je pravi smisao materinog upozorenja "NE igraj se s njim ničeg što sadržava leteće objekte!!!!" tek nakon 10 minuta ali tada je već bilo prekasno. Naime, Mater i ja smo nekad davno, prije par eona, znali igrati badminton. Well, igrati nije prava riječ za to. Ja bi se obično ukorijenio na jednom mjestu dok se Mater razlijetala terenom i fatala lopticu, čas lijevo, čas skroz desno. Rezultatbi bio taj da bi meni bilo dosadno a Mater bi u pravilu završila na hitnoj. Što ću joj ja kad uvijek vraća lopticu na isto mjesto!!!
I tako rodica je meni dodavala lopticu a ja sam je spekalularno puštao da padne u vrt, da odleti na vrh hrasta, skoro da odleti u more, da se nabije na šipak..... Naravno, rodica je izvodila sve operacije tipa spašavanje loptice od buljuka bijesnih mrava ili od utapanja u blatu i zemlji. Odustali smo nakon 20 minuta, rodicu je bolio kuk because she speared herself on the bamboo stick a ja sam skoro završio na intezivnoj jer mi je tlak skočio do nebesa. Iz ovog svega izvodim zaključak da nije zdravo baviti se sportom, barem ne u mom slučaju!!
No dosta o sportu, mogli bi sada popričati malo o školi. Nismo odavno. Stoljećima. Opet sam dobio zadaćnicu pet. Srećom, ovaj put nisam dobio pet na kvadrat. Ljubljana je bila oduševljena ali nije imala vremena napast jer sam joj izbriso smješak bonom za test (10 pisaca!!!). Bilo mi je žao svih onih jadnih duša koje su pisale test ali što ću vam ja, tako je pao grah. Također sam otkrio da IMAM prijevod iz grčkog u bilježnici za Aristotela kojeg sam dobio topa još u veljači. Otad se opravdavam grkinji da tražim prijevod i da zato ne mogu ispravit. A imam ga u bilj cijelo vražije vrijeme!!!
I nemam više živaca prdoklačit, ozbiljno razmišljam o ukidanju ovog glupog bloga i ustupanju par megabajta nekome ko zna što ima za reć svijetu. Idem, gldam Betmena i Robina, po milijunti put, glumi Poison Ivy (Mica, got it? Ivy! Ivy! [mrdam glavom prema lijevom ramenu] I to Poison!).
Adio.


Post je objavljen 01.05.2006. u 11:18 sati.