Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

MLADA PARTIZANKA KOLO VODILA...

DRUGARICA A LA MODE - Prošli četvrtak bila je modna revija sa izložbom na temu drugarica tj partizanki u periodu drugog svijetskog rata. Održana je u 19 paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu, dok izložba još uvijek traje i slobodno ju pohodite.
Vidio sam i reportažu na RED CARPETu u par scena se slučajno i ja pojavljujem jer sam tako bio upadljivo drugačije obučen ;)
Zanimljivo i drugačije.... što reći dajte nam još takvih evenata.




PARTIZANKE BEZ PUNE OPREME
Paparazzo fotografi srbijanskog tabloida Svet uspjeli su se probiti iza pozornice na kojoj se odrzavao izbor za Miss partizanke. Naime, u Požarevcu je održan izbor za najljepšu partizanku, a snalažljivi su fotografi uspjeli snimiti takmicarke bez "pune ratne spreme". Izbor za naljepšu partizanku održan je, kako je i red, na bivši Dan republike, 29. novembra. U žirijuje, izmedju ostalih, sjedila iTitova unuka Joška Broz. Izbor nije mogao proci bez komentara starih partizana, koji su nakon što su se djevojke prošetale pozornicom duhovito ustvrdili: "Da su partizanke bile ovakve, mi bi i Berlin osvojili". Naljepšom partizankom proglašena je Sladjana Mitrovic iz Smedereva, a dodijeljena je i nagrada za "najcvršci partizanski korak", koja je pripala Ivani Muo iz Valjeva.




U Požarevcu je svečano obilježen nekadašnji Dan Republike. Uz članove Partije, u ovom događaju sudjelovale su i djevojke koje su dočarale teška vremena Drugog svjetskog rata.
Izborom za najljepšu mladu partizanku naši su istočni susjedi obilježili nekadašnji Dan Republike. Na jednom su se mjestu okupili jugonostalgičari, komunisti, penzioneri i prvoborci, partizani koji su se s nostalgijom prisjetili kako je bilo jurišati na neprijateljske bunkere s drugom Titom, a nakon toga zaplesati Kozaračko kolo s mladom partizankom.
Nakon što su nabacile 'ratničke boje', golišave partizanke spremno su zakoračile na modnu pistu, te su se trudile zorno prikazati ta teška vremena Drugog svjetskog rata, a došli su ih vidjeti i najmlađi.
Žiri je najljepšom partizankom proglasio drugaricu Slađanu Mitrović.


Post je objavljen 03.05.2006. u 11:11 sati.