Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olympia

Marketing

I dalje se nastavlja ljeto bez tebe i s tobom ... 3

Ove godine morska voda je topla. Volim toplu vodu jer ostajem u njoj do vječnosti. Ne volim hladnu vodu koja me tjera iz vodene dimenzije u kojoj živim neki drugi život. Život lakoće i ugode, mašte i slobodnog kretanja. U vodi se osjećam dobro - u vodi se osjećam slobodno. Energija vode je moja pozitivna vibra. Ulazi u mene kao nova energija i ja se mijenjam, jačam, i bolja sam.
Ove je godine voda tako topla da ostajem u njoj satima.
Jučer poslije podne plivala sam u vodi svojom uvalom. Sunce je bilo najžešće, bilo je vrijeme ručka, bilo je vrijeme odmora i ljudi su napustili uvalu. Plaža je bila prazna i galebovi su se približili.
Plivam lagano toplom vodom i zastajem. Okrećem leđa suncu i ponovo mislim na tebe. I ponovo si sa mnom - ovdje u vodi. Osjećam te pokraj sebe i ulaziš u mene poput ove tople vode koja me ispunjava. Ovo prepuštanje ugodi morske vode naša je intima i taj je trenutak dana moj današnji susret s tobom. Otvaram oči i još te osjećam blizu, sasvim blizu - još osjećam tvoju toplinu, ti nisi nestao, stapaš se polako s tom toplom masom koja me okružuje.


Post je objavljen 01.05.2006. u 01:47 sati.