Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Najave obećavaju

U petak, dan uoči "Obračuna u ringu IV" - održana je konferencija za novinare. Djelovalo je uobičajeno, a evo nekoliko crtica.

Michael McDonald nije želio ući u predvorje dvorane, jer tamo se puši i to njemu smeta. Vrlo je ugodan sugovornik i jako lijepo priča i o Hrvatskoj i o Splitu, mada nije vidio puno, nada se da će uspjeti nakon meča. Ne poznaje Antu, ali čuo je da je dobar borac. Za svakoga se borca priprema maksimalno i svakog borca smatra velikim izazovom. Naravno, da je u svoju pobjedu siguran, jer ne bi tolike kilometre prošao s namjerom da izgubi.

Novi šok za sve u dvorani je bio izlazak na vagu - ženama se oteo uzdah, muškarcima izdah - ali svi su ostali zatečeni tijelom McDonalda - niti jednog grama sala, 95,5 kg čeličnih mišića, raspoređenih kako samo sanjati može svaki body builder-

Ante Varnica je dobro pripremljen i ovo smatra svojom životnom šansom. Dobro je proučio McDonalda i siguran je u svoju pobjedu. Jer kaže: "Da mislim kako ga ne mogu pobijediti, ne bih ga ni dovodili na borbu u Split". To što je nešto lakši rezultat je vrlo iscrpljujućih priprema i vrhunski postignute kondicijske spremnosti.

Marko Tomasović je spreman kao nikad i siguran je u svoju pobjedu i to uvjerljivije nego što je ostvario na svjetskom prvenstvu kada je s 2:1 pobijedio Balasza Vargu u polufinalu. Ta je borba bila vrlo teška, iscrpljujuća, najteža do tada u njegovom životu i zato se je poseabno i dobro pripremio.

Frane Radnić je siguran u svoju pobjedu. Proučio je protivnika, zna da je viši i dužih ruku i nogu, zna da je specijalist u Muay Thai tehnikama, ali ima lijeka za to. Posebno je inspiriran za ovu pobjedu i obranu WAKO Pro titule te osvajanje MTA titule i smatra da će upravo ta inspiracija presuditi.

Eto, za vjerovati im je.
A vidjeti ćemo.
Naravno, svim "Pit Bullovcima" puno sreće.

















________________________________________________________________






Post je objavljen 30.04.2006. u 21:01 sati.