Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brouhaha

Marketing

defou



Neki dan sam se dopisivala sa svojim "net-prijateljem" i kažem mu kako imam neku potrebu da nešto pišem, ali da uopće nemam inspiraciju. Kaže on: "piši neispirativne blogove". Pa mi pala na pamet ideja da pišem o njemu (hehe sad se ovo čini da on djeluje na mene neispirativno - ali je baš obrnuto). Sad ga samo još moram pitati jel smijem staviti i njegovu sliku...odgovor je: "stavljaj nije frka"
Dakle (ovu riječ skoro nikada ne upotrebljavam, znači možda ipak imam inspiraciju hehe) upoznali smo se na jednoj "stranici za upoznavanje" negdje tamo prošle godine u 9. mjesecu. I tako što sam mu ja poslala poruku sa sadržajem "što napisati tako zanimljivoj osobi, a ne ispasti dosadna"...i baš smo se nedavno nasmijali tome.
Radi kod kuće zbog predivnog psa kojeg ima, i zato je često na netu, a kako sam i ja gotovo svakodnevno, čujemo se skoro svaki dan preko ICQ. A kad se dogodi da se ne čujemo dva, tri dana...(a to se događa kad je na faksu u Ljubljani) već mi pomalo na neki način fali. Između ostalog bavi se muzikom, točnije DJ je, i zna SVE pjesme na ovom svijetu. Ali rekla bi da obožava Kings of convience i baš sam mu nedavno rekla "pa šta bi ja bez tebe? Nikad ne bi saznala za dobru muziku i glas pjevača". On je skromno, kakav već je, odgovorio "ma moš mislit". Uglavnom pušta house na partyjima, što se meni kao "pankerici u duši" ne sviđa, ali njegov komentar je bio "preobratit ću ja tebe" Hehe mislim da u ovom slučaju neće.
Hm, nisam spomenila da zna SVE o kompjuterima, tak da uvijek na njega mogu računati kad nešto zapne. Uvijek je tu i spreman je (pa makar i nekoj "net-prijateljici") pomoći. Jer, u duši je stvarno dobra osoba, a to je najbolje kod upoznavanja preko neta. Izgled je skroz nebitan (iako je simpa), a više se cijene unutarnje kvalitete osobe.
Kad smo se počeli dopisivati, oboje smo bili sami. Upoznao je jednu curu i sad je s njom. Isto tako je on prolazio sa mnom prekid s jednim i upoznavanje s drugim dečkom. Sad smo oboje u vezama, i sad će ovo smiješno zvučati, ali moj dečko i njegova cura su u nekim stvarima slični. Ali to nije previše bitno, nego htjela sam reći kako s njim pričam o nekim stvarima koje nikom drugom ne govorim. Ponekad mi je on bolji od najbolje prijateljice i ponekad mi je lakše napisati nešto njemu - osobi koju nisam nikad vidjela, nego reći to nekom koga znam. A to govorim o onim najiskrenijim razgovorima.
Samo jednom smo pričali o tome kako bi izgledao naš susret tj. da li ćemo se ikada uživo upoznati. Vjerojatno bi to već odavno napravili, samo je stvar u tome što ne živimo u istom gradu. Čak su nam gradovi dosta udaljeni. Ali nadam se da ćemo se vidjeti jednom...e to bi bilo stvarno zanimljivo.
Razmišljam da li bi osjećala nervozu kad bi se nalazila s njim, ili bi bila skroz opuštena kao kod susreta s najboljom prijateljicom? Hm, ostat će nepoznanica, sve do trenutka susreta (ako ga uopće ikada bude).

Post je objavljen 02.05.2006. u 22:50 sati.