Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cyberfiles

Marketing

...sve je lako kad si mlad...

...Sve je lako kad si mlad,
svako odijelo dobro ti stoji,
ma svaka rana manje boli.
Sve je lako kad si mlad,
lakše okrečeš leđa sreći,
baš te briga s kim ćeš leći,
krv i suze mogu teći...

Mladost je najbolje doba naših života i usprkos tomu što večinu vremena provedemo u školi ili pred knjigom u životima nam se događa milijun stvari koje ponekad nismo u mogučnosti spriječiti. Uvijek kažu bezbrišna mladost... je da moš si mislit. To tako komentiraju one osobe koje nisu okusile život. Nemam ništa protiv mirnog života ali čovijek se mora negdje i nekad ispucati. Bolje da se ispucamo dok smo mladi i u društvu, nego kad već malo ostarimo. Što je najgore mnogi puknu pa im najbliži stradaju. Život je jedan i moramo ga iskoristiti što je bolje moguće. Ako smo već mladi čemu zadirati od zabave??? Zabava je sastavan dio naših života koja nam pomaže kako bi zaboravili svakidašnje probleme i malo se opustili i uživali. Iako se čini da mladi nemaju nekih ozbiljnih problema ali nama naši problemi u našem dobu predstavljaju prave izazove i kušnje koje nam znaju zadat glavobolje. Kako se razvijamo lakše riješavamo svoje probleme te smo spremniji na nove, veće i teže izazove i kušnje. Sve su to dijelovi i periodi života koji nas trebaju ojačati kao osobe i oblikovati tako da nas pamte po dobroti.
Razmišljanjima sam došao do zaključka:”Nije važan cilj našeg putovanja nego samo putovanje!”

U ponedjeljak smo pisali zadačnicu pa evo mog sastava. Ne znam što drugo da napišem pa eto stavio sam to kao novi post. I odmah da se ispričam što sam ukrao ovaj zaključak iz jednog komentara na blogu Blackrose. Nadam se da nisam trebao tražiti prava da to spomenem.
Kod mene je po običaju. Ništa mi se neda, a i škola me ubija. Ne smijem ni pomišljati na kraj godine. Kraj 3 razreda, a ja se ponašam kao da ću u njeg ić još 50 puta. Zabrinjava me sama pomisao da ću dogodine u ovo doba biti maturant. Kuda i kako dalje? Booooooožeeeee!
Što se tiče bloga ne znam ni sam više što ću učiniti. Namjeravao sam ga ugasiti ali nisam mogao to obaviti onako kako sam htio zbog toga što mi je crko monitor pa sam sad i odustao od toga do daljnjeg. Znači još neko vrijeme ću vas “oduševljavat” događajima iz života.
Ajd uživajte ljudi i nedajte da vam vrijeme pokvari raspoloženje...
C yaa...

Post je objavljen 30.04.2006. u 20:14 sati.