Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dadly

Marketing

ver d fak em aj?

Pozdrav ljudi. Dugo se nismo čuli ni vidjeli. Kako je šta ima? Kad je kakva fešta? Znam da je kod Šepecke bilo ludo al nisam fakat mogo doć. Sindy pozdrav. Veli mi Janez da za mene, Tonija i njega kruže neke neistinite i glupe priče. To su budalaštine, mi se ne bavimo prošlošću nego idemo dalje jel tak? Kaj oni kurac znaju. Al eto za dobrim se konjima prašina diže. Vidim i Janez nam se skida iz civilke a ja baš eto tu u jednoj staroj napuštenoj kući pronašao njegov dokument ŠKOLSKE PROMETNE PATROLE iz 1971 god……pa..pogledajmo i prokomentirajmo…….

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Jao miki jesam lud….nemam pametnijeg posla trenutno. Eto nogometna je sezona završena, sve više vremena provodim na putu, non stop nekaj kemijam al dobro ide hvala bogu…….eto i golfić mi je napokon popravljen, komp mi nije u banani, nadam se da ću i Wiky vidjeti idući tjedan i tak. Uglavnom živ sam i zdrav, al jebo ti to kad mi nema ekipe iz Ivanića da zarakijamo koji put.
I NEMOGU DA NE POKLONIM JANEZU JEDNU SLIKU, I TO OVAKO JAVNO..
UŽIVAJ PRIJATELJU………(valjda znaš ko je)
Image Hosted by ImageShack.us

Evo i par friških bisera:
Ležim u krevetu, gledam nebo i zvijezde kako prekrasno sjaje poput tvojih očiju i mislim…………..JEBO TE DI MI JE KROV??????
Ne prijeđeš li tu granicu bit ćeš nesretna, prijeđeš li ju bit ćeš možda još nesretnija.
Kozmetički salon «LEP U PIZDU MATERINU» obavještava vas da depilaciju šupka koju ste zakazali za sutra odgađamo……jer nismo nabavili kombajn!!
Kako prepoznati Hercegovku? Sprijeda Grude, straga Široki Brijeg, a u glavi posušje.






Post je objavljen 30.04.2006. u 16:21 sati.