Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kookich

Marketing

Naslov:

Previše komentara....!!!
Novi post je napisan upravo zbog tog razloga...=)A vjerovatno će zato biti i ovako zanimljiv=)
Evo baš sam se vratila iz vana,neda mi se biti vani više jer sam umorna..Ne sjećam se kada sam zadnji put u subotu došla ovako rano doma,mislim je poslije ponoći,ali ipak..Možda jer sam ostala sa 3 kn u džepuImage Hosted by ImageShack.us,može biti to,ali nekako sam flegma,pripremam se za ponedjeljak kada,nadam se,neće padati kiša i pokvariti nam roštilj...
Uglavnom, bila sam vani sa makeejem,nakon duuuuuugo vremena!Prvo smo išli se naći sa nekim Juretom,nekim brejkerom. Lik je ful oke,čak nas je i sa sladoledom častio,ali stvarno je super dečko. I kasnije kada smo ih ispratili smo išli papati,pa smo se našli sa Brsi i malom Niđom,iliti ''da bič''...I napravili komercijalni djir Prvomajskom.Kasnije smo išli u Plejs,ali putem rokali tagove,hehe..Image Hosted by ImageShack.usPreloše ih radim,ali nije bito,naučit ću se,vježbom do savršenstva=)Eto da ne mislite da mi je bed to reći!!Čak sam i podebljala...I tamo malo cugali,i meni sine ideja,da makee i ja idemo na kolače,ali ni manje ni više nego u Milan gdje Boba radi..I ja sam pitala da li nas on može posluživati...Prejako je bilo...Baš fancy!!Ali nas je ekipa malo čudno gledala,ali to nije bitno,ko ih jebe snobovi jedni!!IAli mislim da će nas Boba kada nas vidi sljedeći put prebiti,ili pregaziti sa Ladom=).Čak Tajo me zvao da idem s njim i nekim njegovim bratićem se vozitia,ali meni se nije dalo..Evo to je moja volja..
Ma zabrijala sam!!
I da vam se pohvalim počela sam učiti stil.Hehehe...Polako,ali valjda ću našto i naučiti...Kad imam dobre učitelje: Gogeeja i Makeeja=)
Image Hosted by ImageShack.us
Neznam kada ću vam se javiti,vjerovatno kada bude previše komentara kao sada...
Adje ljudi,bok!!
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 30.04.2006. u 00:21 sati.