Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Humanitarna priredba =))

U proteklih nekoliko postova ste mogli pročitat kako moja novinarska grupa i ja organiziramo humanitarnu akciju za napuštene klince u Velikoj gorici... Pa, plan je realiziran =)
Prikupili smo lovu, a za nagradu "humanitarcima" organizirali smo tzv. kazališnu večer u svečanoj dvorani naše 3. gimnazije...
Pod mojim i Tininim (veoma simpatična trećašica s kojom mi je bilo veliko zadovoljstvo surađivat=) vodstvom nastupili su naša dramska skupina s predstavom "Tko lud, tko mrtav", naši gosti iz Hotelijersko-turističke škole sa čak dvije predstave: "Chicago" te "Zezancije i zafrkancije" (obje dramske skupine su bile nevjerojatno dobre), zatim smo imali dva fenomenalna monologa moje šarmantne suvoditeljice i još jedne trećašice, na početku je pjesmu "kiss me" savršeno otpjevala maturantica iz e-razreda Sanja, a kao šećer na kraju nastupili su Stipe u ulozi Miroslava Škore te Luka s pjesmom Hladnog piva: "mlohava čuna" =))) smijeh... prvo je Stipe famozno otpjevao Sude mi (za to smo se ja i on odlučili nakon duugog dogovaranja) uz podršku svojih ludih dečkiju iz razreda, te cijele dvorane koja je odzvanjala smijehom i pljeskom =) nakon toga nas je Luka sve iznenadio izborom pjesme, no ipak je sve prošlo sjajno, bez obzira na male poteškoće te sitnu tremu... svoj nastup su završili također dogovorom mene i Stipe.. duet njih dvojice... -pjesma: Tajna najveća.. s tim da je Stipe imitirao ženski glas =) dovoljno je reći da je mene zabolio trbuh od smijeha, a uopće ne sumnjam da su i ostali tako prošli =)
scenski nastup je također bio veoma zanimljiv a uskoro bi trebala dobit i snimku cijele večeri =) jedva čekam =) moram pohvalit i publiku koja je stvarno bila neponovljiva i među kojom su bile meni veoma drage osobe kojima zahvaljujem na dolasku, prepoznat će se oni, ako ikad budu u prilici pročitat ovo=)

Ma stvarno nisam ni mogla zamislit bolju večer... oduševljena sam, a svima koji nisu bili treba itekako biti žao!!

Puusa veeeeelika svimaaaa, a pogotovo svojim "humanitarcima"! kiss


DODATAK...

VRIJEME RADNJE: Subota... iliti sinoć...
LIKOVI: Mirjana, Marija (tj. Mantis) i ja...
MJESTO RADNJE: Daily News, Papaya (šalata)
KRATAK SADRŽAJ: Bez obzira na laganu kišu, otišle oko 22 h na "kavu" tj koktel La bamba u Daily News, bez ikakvog posebnog razloga... oko pola 12 smo se uputile prema Papayi (naravno, svratile smo i u pekaru =) ...dok smo dočekale tramvaj (ne bi se dame šetale =) tamo smo došle oko ponoći, gužva na ulazu, unutra još veća.. Naime, bilo je otvaranje terase... pola Kušlanove je bilo prisutno... stvarno dosta poznatih... Mirjana je u međuvremenu morala otić, a ja i Mare ostale uživat u noćnom životu... (moram napomenut da Mare suuuper izgleda u šminkerskom stilu =) Zezancija cijelu noć, malo plesa (ona puno više nego ja)... i taaako... ne da mi se više pisat... rekoh kratak sadržaj.. a ako počnem u detalje neću znat stat =))

Post je objavljen 29.04.2006. u 16:16 sati.