Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotside

Marketing

Jučer sam isprobala jedna brzinski seks na kuhinjskome stolu. Nikad do sad nismo to radili. Zato je i bilo tolko uzbudljivo.

Došla sam doma i nađem njega u kuhinji, priprema večeru. Bio je samo u boksericama. Znači, otuširao se već. Pustila sam ga da pripremi večeru do kraja i otišla i ja pod tuš. Trebalo mi je jer sam imala naporan dan. Kad sam završila vratim se u kuhinju i vidim već je sve na stolu. Tjestenina sa umakom. Pripremio je i desert, ali nismo ga stigli pojesti.

Večera je trajala mirno, u tišini. Samo pogledi i smiješak, ništa više od toga. Bila sam gladna ko pas, ali nisam se uspjela usredotočit na večeru; strijeljao me pogledima i nije mi dao mira ni da se najedem. U meni se odvijala prava oluja razmišljanja; poslušati srce i tijelo koje gori ili najprije zadovoljiti želudac, pa potom daljnja akcija. Smješkala sam se dok sam u sebi razgovarala sama sa sobom, a on me samo tiho i ozbiljno promatrao. Nije ni trebao ništa govoriti, zna već i sam da me totalno izluđuje kad me njegove plave oči tako pažljivo upijaju. Mrzim, ali istovremeno volim kad radim nešto a on samo nepomično sjedi i gleda me, bez ijednog treptaja oka.

Odgurnula sam tanjur u stranu. Nisam trebala ni sekunde čekati da doslovni skoči na mene preko stola i počne me strastveno ljubiti. Uzeo me snažno, stisnu me jako svojim snažnim rukama i počeo skidati s mene spavačicu. Znam da žene baš i ne vole brzinu u sexu, ali moj muškarac radi to odlično; ne misli samo na sebe, ali njegova brzina spojena sa blagom agresivnošću me ostavlja bez daha. Doslovno.

Moram priznati da je stol poprilično tvrd i neudoban ako ste se odlučili za normalan seks u ležećem položaju, ali za oralni seks stol je najpogodniji. Ja sjedim na stolu, on na stolici i to je nešto najdivnije čime možete završiti dan. Kao npr. ovdje:

Image Hosted by ImageShack.us

Još ako je pored na zidu ogledalo (hvala Bogu što sam mislila na sve), zabava i užitak su zagarantirani!

Nakon završetka/svršetka otišli smo zajedno put tuš i još se dugo ljubili. Potom zajedno u krevet, zagrljeni u svijet snova. No, uspjela sam prije toga pojesti pripremljeni desert - banane sa sladoledom od čokolade.



Post je objavljen 29.04.2006. u 15:10 sati.