MySpace Layouts

,djuki.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuki

Marketing

MySpace Layouts

Znate šta treba? Treba učit sad dok nije postalno stvaaaarno kritično. Mene samo strah matiše! Baš mi nekako ne ide. Ovaj tjedan sam dobila ok ocjene. Valjda sam imala sreće. Jučer sam odgovarala fiziku iako nisam znala šta učimo i dobila 2. Najčudnije vezano uz ovaj tjedan je to što nisam niti jednom zaspala ni zakasnila uškolu!!! Baš čudno... Malo me izbija ova kiša. Kao planirali smo 1.5. na izvor Rječine malo pit, roštiljat, sprdat se.... A kiša pada ko luda. Naravno da kad počne škola da će pržit i da ćemo se kuhat i profesori će pizdit da kratke majice nisu za školu nego za na plažu...jada, jada, jada... Baš me zanima kako će ispast to u ponedjeljak. Meni s razredom uvijek bude dobro, nego me strah da nam kiša ne ujebe sve.
Ispričavam se Gđi. Crvenko-Zelenko na nepodopštini koju smo izveli u srijedu. Sorry...igrali smo istina-izazov. Sike je trčao po contu i derao se da je peder, ja sam se derala da sam lezba, sndra je žicala pivu i skidala tenisice uz detaljne opise njihovog mirisa... Bilo je zakon. Jučer smo nas troje (sike, sandra i ja) bili u kinu gledat Mrak film 4. Meni su prva tri djela bila super, ali 4. je bzvz!!!! Srećom, imalo smo 3 litre pive pa nam nije bilo tako dosadno. Stalno smo išli piškit....to nas je zabavljalo.... Danas ja i moja Saka idem van s njenom standardnom ekipom, pa se ja moram napit da preživim i to. Shalim se! Jedva čekam izać s njom van i isplesat se!!!
Za kraj bih samo pitala nešto: U četvrtak je moja prijateljica donijela KUĆNI TELEFON u školu. Što mislite tko? a) MILENA b) Sandra c)Mirna
Još uvijek neznam zašto.... Pa nikad mi nije djelovala baš skroz normalna osoba...

Post je objavljen 29.04.2006. u 13:36 sati.