Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bredren

Marketing

Bim Sherman

Ležim u sobi jednog dana,slušam Golden locks i mislim si:"covjece otkud tebi takva inspiracija i takva mirnoca ......"Hvala ti majstore što si mi dao taj osjecaj savršenstva.Vjerovatno ti je jako dobro tamo gdje si sada jer jedna duša kao što je bila tvoja ne može nestati.Stvarno si stvarao cuda...
...vjerovatno bi život svih bio mnogo ljepši kada bi svijet uspijevali vidjeti tvojim ocima,samo kao cestu prema necem višem,kao cestu ciji bi nam prelazak trebao darovati razumjevanje i ljubav,jer na kraju krajeva svi smo jedno.Vjerujem da si ti tako vidio stvari i divim ti se.
...tijelo nam je samo prijevozno sredstvo,zar ne?ljubav je oslobađanje,a nesreca zatvaranje.Nadam se da me razumiješ što ti želim reci.Da li ti se ikada dogodilo da razmišljaš o trenutku kada ces biti prepušten sam sebi,kada ces sam oblikovati svoj svijet,meni se dogodilo,a vjerujem i tebi.
Dali ti se ikada dogodilo da misliš kako u stvari crtaš svoju dušu na velikom platnu života,vjerovatno je i mislim da znam kakav je to osjecaj,i opet ti se divim brate.Vjerujem da je tvoja slika prekrasna i hvala ti što si mi darovao okvir za moju.
Ajde Bim uzivaj mi i cuvaj se gdje god da jesi.

Post je objavljen 29.04.2006. u 02:02 sati.