Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shagrathica

Marketing

*Ravenheart*

Ok. Kofein očito radi svoje.Otišla sam spavat prije 3 h ali nemrem jednostavno zaspat.
Onak mi dođe da počnem razmišljat o svemu.
Puno put mi kroz glavu prođe miljun toga. Onda me to muči jedno vrijeme, ali ipak sve na kraju zaboravim i drugi dan je normalno.Donekle.Radi se o stvarima s kojima vas sad ja nebum zamarala, a možd i nebi skužili. Fakat to uspjeva samo određenim osobama,tj. onima koji me duže poznaju i koje na neki način cijenim i volim.Dobro one znaju da se radi upravo o njima.
I pita stara danas mene kaj mi je,jer je očito skužila da nešt nije vredu.Ja ono velim sve je dobro.Čudno me pogledala a ja sam se sam pokupila v sobu.
Ne sad ovo shvatit kao da sam ja u neznam kakvoj depri i slična sranja.Ne,ima par stvari koje mi trenutno baš i ne odgovaraju i to je to.Dobro je, prošlo bu me i gotovo. Nikad nemre sve biti savršeno i onak kak si mi zamislimo. Ali ipak se osjećam sretnom na neki način.Kao prvo zbog mojih frendova i frendica.Vidim da je njima krenulo na bolje i to mi je drago. Normalno da je ljepše vidit kad je neko s kim ideš van nasmijan nego da se bedira nekvoga boga.Je tak? Zato bum ja svu ovu frku brzo pozabila i amen.Gotova sam kaj se tiče toga.Mda.
Kiša nekak dobro dođe. Pustili su nas danas s prakse ranije zbog toga. Vrijeme je onak malo pospano
ali nema veze, bar bolje spavam doma.
A niš,drugi tjedan opet radim na ispravljanju ocjena jer se ne mislim zajebavati s tim zadnji tjedan i navlačiti se s profesorima.Bili smo u srijedu u Zg-u, bilo je tak-tak, ne baš zanimljivo ali ok. Ona predstava je još bila donekle.Dobre fore su imali i smijali smo se tam ko kreteni i zadnje seljače.
Ubiti,jesmo i seljače.Mislim ja nisam,al ih je pol s mojeg razreda je.No dobro,tiho bum o tome kaj još i ne najebem. Nikad neznaš.
Čudim se i sama sebi kak je ovo dugi post ispal.Nevjerovatno,a?Hah.
A evo, neznam kad bum napisala drugi post pa bum ovo iskoristila da čestitam frendici Ivani 16 rođendan koji je zapravo 1.5.,al ok.I tak,Ivana ak ovo čitaš dobro znaš kaj ti želim. Nadam se da buš mi još dugo happy baš kak si sad. I to je to.Nemam više niš za reči,osim da te volim puno i neznam kaj bi bez tebe.I ovi lyricsi su za tebe.

Xandria-Kill The Sun
i am down at the water
my bare feet are numb
and for aeons now nothing seems real

now it's hard to hold sight
through your soft eiderdown
but i still got my hands on the wheel

you have set my mind
between worlds spinning round
i'm a stranger in my universe

but i see my sun
and i know that it will
be forever shining on earth

you can rain down on me
but you can't darken the sun
you can cast a spell on the moon
but you can't kill the sun

Pozdrav svima,posebno onima koji će ovaj post cijeli pročitat (znam ja da ima takvih,heh).
Sorry zbog jebenih gramatičkih greški,jer znam da ih ima sigurno puno,ali mi se neda ispravljati ih.Nadam se da ste sve skužili, bar kolko se to da.I je,N,love you.Do nekog drugog posta,mah


Image Hosted by ImageShack.us








Post je objavljen 29.04.2006. u 00:42 sati.