Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basketcasedookie

Marketing

napokon novi post!!!!!

evo me opet dragi ljudi.....
nisam vam dugo pisala jer se niš posebno nije događalo i nisam imala kaj podijelit s vama.... lol
uglavnom, bila sam na državnom natjecanju iz engleskog.....na visu....i.....bila sam.......dvanaesta!!!!!!! JEEEEEEEJ!!!!! tak sam hepi!!!! moj se rezultat može gledat na 2 načina.... po jednom sam 12 a po drugom 17. 12 naravno zvuči bolje, pa svima govorim da sam dvanaesta.
uglavnom bila sam sa svojim profesorom i frendom iz a razreda. frend se zove leo i on je totalni geek stink breath, ak znate na kaj mislim.... uglavnom masni štreber. profesor je.... kaj ja znam.... pa znate da gdje god da idete s profesorima se baš i nećete zabavit..... ali za čudo, meni je bilo zaaaakon. profa se skroz opustio tak da smo pričali o svemu i svačemu.... zajebavali se, pričali o bendovima, instrumentima, filmovima......
i moram reć da sam upoznala zaaaakon ljude.... moje 2 cimerice: Marija i Mirta su legende. fakat su super cure. također cure koje su bile u sobi do naše: Metka i Lana su luuuuuude. Metka je ostala još na državnom iz francuskog i prva je!!!!!!! čestitam, metka!!! anblivbl!! cura je očito rođena lingvistica...
još su mi i neki zanimljivi ljudi zapeli za oko. kak su s nama bili i srednjoškolci, bilo je puuuuno metalaca koji imaju tako jebeno prekrasnu kosu.... kao npr Zlatokosa i Nickelback..... ah da sam ih bar upoznala, i pitala da mi daju pramen svoje kose. lol.
sad se trenutno više nemrem sjetit još nekih pametnih sitnica. kad ih se sjetim, javim vam!! uglavno, možete zaključit da mi je bilo ludo!!
Ajde još jedno pitanjce za kraj: nigdje nisam pisala o njima, ali su mi oni 2nd fejvrit bend. radi se o my chemical romance. uglavnom, zanima me kaj vi mislite o njima????

ps. obećajem da više neće proć tak dugo do još jednog posta...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Post je objavljen 28.04.2006. u 19:32 sati.