Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekakocemo

Marketing

thjikkklfdnvdfbvofdborjhbf

Image Hosted by ImageShack.us
Za početak.. VELIKI POZDRAV SVIMA!
Evo mene natrag, malo se komp sjebo, zapravo Windowsi, neka, meni neobjašnjiva greška, al eto.. Bitno da se popravilo, iako mi je dobro došlo malo bit bez kompa, s obzirom da sam često i puno za njim. U srijedu sam čak sudjelovala u formatiranju diska, neznam, možda da sama jednom probam, nešto bi znala i ja napravit. No, dosta u mom kompjuteru, pređimo na mene! :PP
Danas nismo imali škole, jer je bilo državno natjecanje "Savršeni ekonomist" ---> neka pička materina na koju idu štreberi (lumeni, geekovi) svih ekonomskih škola u "Lijepoj Našoj".. Moje dvije frendice i ja, odabrane smo da budemo vodići kroz grad Rijeku, da pokažemo "gostima" šta to Rijeka sve ima.. Da, pokazali smo im.... EL RIO.. Sjeli na kavu do polaska u hotel. :)
Danas sam luda (ofarbala sam se i kupila si neke gluposti u DM-u), cijeli dan pričam i filozofiram. Par puta sam se čak uhvatila kako pričam totalno neke gluposti, koje mene ne bi zanimale da mi netko priča :)
Ondaaaaaa
Sutra.. Sutra je veliki dan, za nas koji volimo HARD TECHNO.. <> mmmm, kako ću se isplesat, a kako ću se tek napit.. :) Auuu.. Ide ful puno poznatih i bit će totalna shpitza :) CAN'T WAIT! Posebno mi je drago jer dolazi dragi nam prijatelji iz Zagreba, koji će ućiniti zabavu još boljom.. :) Bit će savršeno :) (kako sad stvari stoje) al, jebem ja ovu kišu. Pa već dva dana nas jebe u mozak. Ma da samo u mozak, nego mokre tenisice, pa traperice, pa treba furat kišobran.. Ajme meni! Heeeeeeellloooooo anyone UP THERE - FAKIN PETI MJESEC JE! Oću sunce!!!!
Tako, po sadašnjim prognozama draga nam Kiša, sjebat će i PRVI MAJ, pa ćemo sjedit.. doma :/
o jebote!

Post je objavljen 28.04.2006. u 19:35 sati.