Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ihateavrillavigne

Marketing

Što mrzimo kod nje

1. Njen stil
Prvo je neka hard punx rawk chick, a sad izgleda ko goth-wannabe. Punk nije stil oblačenja ili vrsta muzike, već stanje uma. Avril Ocito to ne shvaca.

2. Njena glazba:
To je pop izmjesan s maaaalo rock. Ništa posebno. A da ne spominjemo Under My Skin. Kaze da je sad sva 'zrelija i mracnija', ali zvuči jednako kao i prosli album. I ona svira gitaru? Nemoguce, jer kad god je na stageu nije prikljucena. Klavir i bubnjevi? Mogu se sad pocet smijat?

3. Rijeci "njenih" pjesama:
Ona nije napisala te sve pjesme sama. Jedina dobra joj je Nobody's Home (valjda) i jedno sta je dobro je melodija. Rijeci i njen glas su odvratni!

#He was a boy,
She was a girl,
Can I make it any more obvious?
He was a sk8er boi,
She said see you later boy#
Duboke misli....

#Don't think that your charm
And the fact that your arm is now around my neck
Will get you in my pants,
I'll have to kick your ass...#
Upotrebljavajuci riječi 'ass' u pjesmi te ne cini hardcore pjevačicom.

4. Njene laži:
Jedno vrijeme govori da je punk, a onda ju za par tjedana vidis kao izjavljuje: 'I never said I was punk!' Right. U istom intervjuu je izjavila da su njene pjesme punk/pop. Zar nije rekla da mrzi pop?
U drugom intervjuu Avril je rekla da nikad nije imala stilista. Laž. Ona je klijent Stephanie Wolf, koja je također stilist Kelly Osbourne. Po dokaz, idite na Stephanie's site. Nešam stilista Avril, ha? Mogla bi duuuugo pisati o njenim lažim, ali bi mi bilo dosadno...
Need I say more?!



Post je objavljen 28.04.2006. u 19:37 sati.