Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/merkur

Marketing

NUCKETING

Hir I em ... agen

Niš se posebno nije događalo tijekom ovih mojih par dana nepisanja.Zapravo, možda se i je nekaj interesting dogodilo, ali se ja toga trenutno ne mogu prisjetiti što me uopće ne začuđuje.

Jučer sam bila više od sedam, ne školskih, sati u školi puknucu . Od 13 do 20. Psihički sam doslovce umrla dead . Imala sam osam, osam mader f**ing sati.Za poludit, ali to nije sve. Malo je falilo da imamo DVA sata hrvatskog jer profe iz kemije nije bilo headbang . Uspjeli smo, nekak, nagovorit rasku da imamo nju umjesto hrvatskog jer je pitala i nitko nije htio imati još jedan sat ispitivanja.Thank God! smijeh

Danas smo trebali pisati tvorbu riječi i sve ostalo kaj je povezano s riječju, ali nismo thumbup . Mislili smo da ćemo pisat, ali nitko zapravo nije učio pa smo ju pokušali nagovorit da nam prebaci za sljedeći tjedan. Nekim čudom, nismo pisali test. Rekla je da nas je premalo u razredu. Thank God again! party

Pitala je zemljopis danas jedno pola sata,a onda smo išli raditi novo. I sad, krenemo mi s novim gradivom i pita ova kaj je to porječje? Nitko, ama baš nitko nije znao kaj je to i žena je poludjela zujo . Počela je nekaj govorit da je to gradivo petog razreda, da bi mi svi to trebali znat, da je sramota to što ne znamo ... I tako se cijelo vrijeme derala i nije nam htjela objasnit novu lekciju pa nam je samo dala da prepišemo s folije.

Zatim je neš pričala ako sljedeći put netko neće znat što je porječje, riječni režim, slijev, vodostaj? zaključit će mu jedan bang . Cijeli sat je bila ljuta samo zbog tog jednog jedinog pitanja koje nam je postavila i nitko nije znao. Kažem vam, ta žena ima problema sa živcima lud .

Znači tak.

Kaj još?

E da ... Brat mi u nedjelju ima pričest. Nije znal molitvu kajanja pa je danas morao učit i danas zbog toga kaj ima pričest nije morao ić u školu mad . Moram u nedjelju u devet na misu. Mislila sam si dal ću ić u pol šest ili u devet kad će on imat pričest, ali mi je onda rekel da bi htio da idem na njegovu pričest pa sad moram ić u devet.




Post je objavljen 28.04.2006. u 19:08 sati.