Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/winnetou

Marketing

USKRS

Za dvadesetu obljetnicu od prvega Francijevega koncerta s bendom Gori usssi Winnetou spremili smo iznenađenje. On je i pristao na to. Ni ima force napraviti za dan Vazma koncert u Kanfanaru pa smo ga dobili na viliju Praznika Rada.
Sve je u redu.
Organizacijski, fizički, partijski i psiiički su svi spremni. Malo nas jebu meteorolozi najavljujuć daž za nedilju tridesetega travnja kad je koncert planiran, ali to je malo.
Imam ovlasti i partijsku zapovjed objaviti da: "U slučaju kiše -> uskrsnuće Srpa i Čekića se odgađa (ili kako reče Livijo - Koncert se Događa). Spominjalo se koncert u Sarajevu. Ne znan.
Kako bilo i neka su sikire z neba ili neka daž daždi, a miš kako će, dogovor je da se svakako mora učiniti svečanost polaganja raznega cvijeća na spomenik ki je ZAHVALAN NAROD postavija uz put ki nan je cilo vrime orijentir. Tamo je spomenik PALIM BORCIMA.
To je na jenoj grdoj zavijaki, nediri na po' puta od Bala, pasat Golaš, prema benzinskoj u Sošićima.
Franci je reka svakako. Da obavezno. To moramo napraviti. Pino Ivančić će doj' sigurno, Marko anka, Partijska Ćelija neizostavno, a Lučić je spremljen za svirati klavijaturu.
Se vidimo u Nedilju tridesetega, na vilju prvega MAJA u jedanjs ur na spomeniku.
Zvala je malo prije Tea da će doj' sigurno.

Post je objavljen 29.04.2006. u 18:18 sati.