Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pometen

Marketing

Majke vam puše kurac u paklu, zašto? Pročitaj post pa češ shvatit stoko jadna!

Bio na koncertu, zabavio se na trenutke kad sam zaboravio sve ove pizdarije koje su mi se izdogađale zadnji 6 mj., na trenutke i previše podsječan na realnost i surovost života tada mi je došlo da plačem ali nisam, jel ja sam veliki dečko. Jebiga pošto sam u okladi da ne pijem i ne pušim slijedećih 28 dana startalo u ponedjeljak 24.4.2006. overdoziram se cigaretama, a pošto volim psovati iz čistog gušta (to vam mogu potvrditi lljudi koji me znaju) i to radim u ogromnim količinama i s velikom inovativnošću. E pa neznam nisam čemu ova ispovijed al eto je. Pauza za pljugu, u daljnjem tekstu PzP.
Jedina dobra stvar s ovim cigaretama je ta kaj pospješuju nastajanje raka pluća od kojeg se jel umire, a ja još familijarno gledano imam još veću predispoziciju za to pa se nadam možda skoro krepam.PzP.
Volio bi da je svijet drukčiji ali zar ne bi svi. Ma u tri pičke materine, znam ova je standard, ali ipak fino sjeda na želudac. Joj ak mi se neko nađe filozofirat. Ma da bar više crknem, da nisam tolka pička od čovjeka već bi se sam krkno, u biti dosta sam razmišljao o tome tj. na koji način, možda još samo nisam našao pravi, ma kurac samo se tješim baš sam pička. Ma jebite se svi idem se igrat na kompjuteru.




Post je objavljen 28.04.2006. u 00:29 sati.