Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelsweety

Marketing

Opet zdravo!!!! Danas nisam nesta posebno...sasvim najobicnije.....nisam doznala nesta posebno.....ah, da, nisam vidjela oni slatki maleni iz prvog razreda...bas sam ga hocela vidit....jer puuuuno me je sladak.....ovi put sam prevedila jedan intervjuu sa LaFeeom iz BRAVOa, i bas am se namucila, ali hocela sam da objavim taj intervjuu, i nekoliko slikica od LaFeeom.... Molim vama procitajte ovaj intervjuu, i ne mrzite je...i Tom treba da zive....

- Dali si vec imala ljubavnik?
LaFee: Jedan i jedinstvan. Tad bila sam 13, i bili smo samo dvije nedjele zajedno. Kazujuci istinu, samo smo drzali ruke.

- Nije imalo baknezima…?
LaFee: Naravno, to isto tako on mi je dao. On me qusi entjungfert- was Kussen angeht (nisam mogla prevedit)

- Bila si u njega zaljubljena?
LaFee: Nee! Kazujuci istinu, nikad nisam bila istinski zaljubljena!

- I to sa 15- mnogo drugih djevojka vec celosno razlicne stvari imaju uradeno…
LaFee: To je tacno. Ima djevojka koji imaju ljubavnici, samo kao da kazu da imaju! I tad fale se sa njihovim prvi put. Ali po to, oni ne hoce da se voobraze. U sushtini: ja mislim da je to jevtino, kad neko je tako mlad i vec toliko mnogo ljubavnici ima!

- Ti isto tako ne hoces ljubavnik?
LaFee: Tacno! Ja hocem vreme za sebi! Za ljubavnik se custvujem jos mlada…

- Ali ti vec gledas u deckima?
LaFee (smjeh): Naravno! U momentima smjetam da plavi decki sa plavi ociju su slatki (Tom nema plavi ociju!!! Super). Isto kako Brad Pitt- on je definitivno moj decko iz snista!

- Sta ne pominuje tebi kod deckima?
LaFee: On ne hoce rado ,,krau” (?) da bide- to se zove kod nama asocijalno. Kad on je postojano sa ljudima , dava mi droge i tako, to uopste ne pominuje!

- Jesu li tvoji roditelji istinski strogi?
LaFee: Vec. Kad oni zabelezu da sam ja sa nekim deckom, vise ne me ostavaju da izlazim iz kuce. To je tipicno za grcku familiju. Oni hocu hjihovi kcerki uvek namoznije dolgo da zastituju! Ali oni ponekad ne mogu da me zastitu, da se zaljubim. Ja sam vec postara…

- Jesi li jos djevica?
LaFee (smjeh): To ostanuje moju malu slatku tajnu!

LaFee hoce jos nista iz ljubavi:,, Kad meni neki tip me anmache(?), tad ja trcim vrlo brzo kod mom tati…” Isto tako kad ne dejstvuje, LaFee je sramezljiva, sta momcima se odnesuju.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ljudi, dok sam citala ovaj intervjuu, shvatila sam da imam puno zajednicko sa LaFee, skoro sve…..ovi pitanja kao da sam ja odgovarala, a ne ona……i jas sam imala prvi decko sa 13, i to 2 nedjele, ne znam sta je da si istinski zaljubljen, zato ne znam dali sam bila istinski zaljubljena…..i ja se zagledujem u momcima, al nemam neki odredjeni tip, osim to da MORAJU biti popularni i da imaju super odecu ida budu romanticni i da znaju da vole, a ne svaki dan nova djevojka….isto tako mislim da djevojki koji imaju decko koliko da kazu da imaju, i imaju nad 3 sa 13, to je uzasno spored meni…..i sad ne hocem decko, jer custvujem da nisam spremna..on mi je bio prvi i jedini, i ostace jedini dok ne dodje TOMA (ma, salim se)…….STVARNO IMAMO PUNO ZAJEDNICKOG SA LAFEEom, ovi kao da su moji odgovori!!!!


Image Hosted by ImageShack.us

CAO!!!


Post je objavljen 27.04.2006. u 21:15 sati.