Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rotrose

Marketing

jedan na brzinu.

gnjilim doma. to je onak kad se osjećate onak bljak. završio je faks, popili ste kavu ( prvu, iako nakon svega), došli doma, najeli se, legli u krevet, pozabavili se sobom da lakše zaspite i - ne zaspali. i onda ste onak bljak, ne znate kaj bi, dal da kuhate kavu, tuširate se, vodite male prljave razgovore preko telefona,ili nešto treće.
leće mi se magle i imam onaj odvratni okus cigareta u ustima.bljak.
moram prestat pušit.
svi prestajemo pušit pa krademo cigarete jedinoj osobi koja još kao puši. a ona šizi. pušimo fino, bijeli marlboro (zašto se to čita malboro kad ima to još jedno r koje nitko ne izgovara, uvijek me zanimalo. ili zašto ga jednostavno ne izbace kada je već tako).
i dalje mi je u glavi onaj odvratan prizor podguzične zone. smršavila sam kilu. još dvije i bit ću skoro kao ona stara ja. bolesna sam. on je kriv.
kašljem i šmrcam. totalno trešam.
razmišljah o trešu same svoje pojave, danas dok se vračah busom sa faksa.
u sredini busa, balansirajući čitanje ella (ne pitajte me zašto, ni samam ne znam), veliki kofer mapu među nogama (koji se zabija u ona rebrasta sranja kada autobus krivuda ulicama) , čuvanje torbe da netko slučajno ne ukrade moju žiro karticu (jer to jedino i vrijedi u cijeloj torbi) i sebe naravno. i uz to imam svoje osajris šuze totalno blatne od ribnjaka u subotu, rozu košuljicu prožetu srebrnim nitima, improviziranu maramu preko glave (shvatih tek u bircu da mi je kosa premasna) petrolej boje i slušam down nolu (stoner metal) na najjačem. mislim da nadasve barnim svoj net nadimak (poštreš).
i sad bi se kao trebala spremat za van. ludnica večer. frned ima konc u čvari (standardno mjesto) a i stankec je najavio svoj film u esceju. na kojem bi se trebala pojavit jer je stankec jako ljut na mene, inače kao.i sad izbalansiraj sve to.
pokušavam kao isfurat neki novi imiđ, ekstra slati jer moj dragi nema nikakav ukus ( sviđa mu se jeljenja veljača pobogu, idiota bezukusnog) pa tek toliko da provociram malo. i tako mu još par dana ne namjeravam dat.
vraže jedan, rekao bi mi jedan moj stari vrag.
tako im i treba.
hihihi.

Post je objavljen 27.04.2006. u 19:02 sati.