Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceana

Marketing

Ih, ta nemojte kaz'ti!

Svi navalili nešto organizirati ovaj četvrtak. Danas ima toliko događanja u gradu (barem 4 u skladu s mojim interesima), da...na kraju vjerojatno neću otići niti na jedno.
Ionako sam preumorna pa mi večer sluti samo na jedno: dekice, pečeni krumpiri, zelena salata, piva i dooobar film na DVD-u (draga moja Darma je svestrana! :- ))
Kiša je.
Zove unutra. Imam ispriku za moždanu, emocionalnu i tjelesnu neaktivnost.

Ah, da! Kad smo već kod doma (ne, nisam još našla našu kućicu u zelenilu), svi volimo reći "topli" dom. E u svezi glede i s obzirom da: ja stvarno ne mogu razumjeti mudrolije onoga ili one ili onih koji su zaduženi za procjenjivanje kada će uključiti/isključiti centralno grijanje u stanovima koji ovise o toplani.
Naime, jučer su odlučili da je bilo dosta grijanja. Ja sam poželjela imati lopatu pri ruci i glavu onoga koji je to odlučio. Je li ta osoba možda optočena salastim omotačima, ide u krevet poslije Dnevnika i ima električnu sušilicu za oprano rublje?
Ne perite me s varijantama tri-dana-prosjek-temperature-u-podne. Ne zanima me. Grijanje plaćamo tijekom cijele godine i ne vidim razloga da mi u travnju bude toplije vani nego u stanu, da na sebi nosim pola ormara robe, smrzavam se dok pišem i da mi se rublje suši po nekoliko dana.
Što sada? Da ne platim zadnji račun od grijanja, pa da barem znam da su mi ga s pravom isključili?

Idem po još jednu dekicu. headbang






Post je objavljen 27.04.2006. u 16:03 sati.