Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Meni bolje :)

Sumnjam da bi to inače neke slučajne prolaznike (čitaj:slučajni dolaznik na ovaj blog) moglo zanimati da je meni bolje, ali to je meni tak svejedno. Dis iz majn blog! Dakle, nekoliko novosti, od kojih je prva da je meni bolje. Slijedeća je da me Irinica stavila na svoju cool listu i sad sam sretan! Fkt je lijepo kad te netko čita i sve to. Slijedi vijest samo za Ivu. Iva, dušo moja, tvoja bilježnica iz kemije je kod mene. Car ju je danas donjeo. Dakle, sad imam dvije tvoje bilježnice! I zadnja vijest, koja će zasigurno razveselit nekolicinu osoba u mom životu je da nejdem u Malinsku ovaj vikend jer je vrijeme koma. Da sve nebi bilo savršeno, ja sam u kazni do subote (zaključno sa subotom) tako da nema izlazaka, ali zato svi u nedjelju popodne na kavu u Alcatraz. To je ona legendarna subotnje jutarnja kafa u nedjelju popodne (spominjana je već...). Svi su pozvani! Neka dođu svi koji me žele upoznat, a i oni koji me znaju, isto kao i oni koji žele moj autogram... Pretjerujem, al nema veze.
Danas sam bio na svojoj najranijoj kafi u životu.
-sudionici: Vibor, Benjek i ja. Kasnije je i Sven svratio
-mjesto ranje: Mrzla (punim imenom Mrzla Piva d.o.o.)
-vrijeme radnje: pol 7 (ili za one koji se koriste digitalnim satovima 6 sati i 30 minuta, po lokalnom vremenu)
-razlog radnje: ni dragi Bog nezna...
-dnevnik čitanja: došli, popili kavu, odigrali dva biljara i otišli na emik
-zašto je ova sponea vrijedno: zato što mi je najranija kava u životu i zato što su na Otvorenom pustili Californication a kad smo došli pod velikim na biljar onda su pustili Dani California. Ja sretan! :)
U razredu je danas bilo super, ali o tome podrobnije na razrednom blogu.
Poslije škole sam se sa Viborom zaputio do Alcatraza. Malo smo bili i onda se on išao nać sa nekim frendom sa mora i otišli su na kavu tam kod mene dolje na Vlaškoj. I eto mene sad domeka, saznao tužnu vijest da nejdem u Malinsku, al dobro... Bit će Malinske! Jedva čekam! btw... Nemam više ništa pametno za pisat. Posjetit naš razredni blog malo kasnije kad sredim novi post i slike i sve ono kaj ide sa tim.

Post je objavljen 27.04.2006. u 14:04 sati.