Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pcdollie

Marketing

SVE ŠTO JE LIPO, KRATKO TRAJE... - KIŠAAA NAKON PREDIVNOG SUNCAAAA!!!!!

(samo da van ubacin, onako, bez veze, prije nego šta išta napišen, jednu sliku- moj "PCD zid"...) zujo
Image and video hosting by TinyPic
(...naravno, ima još tu puuuno nezaljepljenih postera i članaka, ali ova je slika slikana prije misec i po, pa... blabla)


E, da vidimo...
Aha... Sorry šta van jučer i prikjučer nisan pisala postove, ali bili su tako dosadni dan- preeedosadni utorak i JOŠ DOSADNIJA srida.
Danas san van odlučila napisat post jer san dobre volje iako NAKON 3 DANA PREDIVNOG SUNCA PADA KIŠAAAA!!!!!! namcorheadbangpuknucu

A zašto san dobre volje, pitate se???
Pa zato jer:
a) PREKOSUTRA IDEMO U PULU!
b) ISPIT IZ ZEM. ŠTA SMO GA DANAS PISALI SAN SIGURNO DOBILA 4 ili 5 (nisam umišljena!) !!!
c) JER MI SE U ŽIVOTU SVE LIPO POSLOŽILOOOO!!!

Dakle, danas smo pisali taj ispit iz zemljopisa odmah prvi sat (dobro da nisan zaspala jer san se digla u 5 URI DA BI PONOVILA!!!). Drugi sat imali smo još jedan sat zemljopisa u informatici di je svaka grupa trebala napraviti na zasebnom komp. svoj slide o nekim državama jugoistočne Europe. (Mi smo sad u glupom HNOS-u, pa to uvik moramo radit! burninmad)
Ja sam odabrala iz zezancije (zapravo SENDY i ja, ona je bila sa mnon u grupi) baš Srbiju i Crnu Goru!
Treći sat- Grozdana, ali o njoj neću pričat... dead
"Kišni odmor" je sve natjerao u smrdljivu školu, pa je bilo malo dosadno... Četvrti i peti sat - MATEMATIKAAAAAA!!!!!!! nonono Svi smo mislili da će nam donit ispite. I donila ih je! Ali nije ih podilila, samo je rekla da smo SVI slabo napisali!!! Onda san ja dobila 100% AJNC! Ali, to mi neće pokvariti raspoloženje danas! UOPĆE. Mislin, matematika je ZADNJA STVAR koja bi mi pokvarila dobru volju!
Danas smo 6.sat bili slobodni. Trebao je bit tjelesni, ali Katica je dobila nekakav "FUJ HERPES!", pa je neće bit još 2 TJEDNA! (JuUuUuPiIiI!!!!!!) Ali, loša vijest je što će je minjat GROZDANA! headbang (mislin, ne u tjelesnom, baš ti je ona Grozdana za tjelesni!, nego na SRZ-u jer nan je Katica i razrednica...)
I,tako, sad san doma, brzo ću ručat i onda iden u 3 ure u uredništvo (ja san jedna od 5 urednika našeg šugavog školskog lista "Veselje") da se nađemo s Majom, "hrvaticom (inače je moja mama profesorica hrv. u srednjoj školi, pa mi hrvatski, moran priznat, odlično ide!) Eto, večeras ću možda ovaj post nadopuniti ako bude što uzbudljivog, ali ako sve bude dosadno, ipak se opraštam s vama uz sliku najljepših i najsexy cura na svitu:

Image and video hosting by TinyPic

(i uz jednu veeeeliku pusu)
MySpace Layouts




Post je objavljen 27.04.2006. u 12:47 sati.