Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medula

Marketing

Šimi šimi

Joooooooooooj kako mi fali tih sat i pol tjedno... orijentalnog plesa.naughty
I tako moja marama skuplja prašinu i čeka bolje dane. Koja teretana... mrzim teretane, nemam neki valjan razlog, samo izgovore. Sramežljivost sama pomisao da me neko gleda...ili ocjenjuje blabla znam svi su tamo iz istog razloga da bolje izgledaju, da se bolje osjećaju, itd. ali to jednostavno nije za mene tako da mah, mah svima koji vole ići u teretanumah nemojte zamjeriti na mojem mišljenju. U školi sam mrzila tjelesni ne zbog kretanja nego zbog ljudi koji su me okruživali, uvjek je bila tu neka koza koja je mislila da je ok spičit mi loptu u glavu ili nešto slićno headbang
Ali ples to je već nešto drugo. Totalni sam antitalent, čak ni neznam plesati tako da bi moji plesni partneri uvijek prošli izgaženo eek. Toliko o mojoj spretnosti. tek toliko da se stekne dojam. wink Na orijentalni ples sam krenula iz čiste znatiželje, koja je prerasla u nešto više, zavolila sam ples. Moje tjelo je postalo gipkije, ne mršavije, nego gipkije, pokretljivije. Osječaš se ženstvenije, zadovoljnije i one kritična točke na kojima imaš više kila nego što misliš da bi ih trebala imati ti postanu nebitne a samopouzdanje raste wink.
Tamo se osječam dobro, hrpa žena i plešemo za sebe ikog drugog. Vidim da je to postao trend u hrvatskoj, o njemu se piše i prića na sve strane. Nadam se da je to barem malo popravilo iskrivljenu sliku. Toliko iskrivljenu da ga neki trpaju u isti koš sa striptizom. Za sve koji su radoznali ovdje mogu pročitati više na Oazi .

Post je objavljen 27.04.2006. u 11:07 sati.