Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuhinjica

Marketing

Buritos (servirajte vruće ili hladno)









Potrebno je : - za 4 osobe

1. 500 g junećeg odreska,
2. 1 žličica maslinovog ulja,
3. 1 srednji luk fino isjeckan,
4. 1 štapić cimeta,
5. 4 klinčića, 1 lovorov list,
6. 2 šalica juneće juhe
7. 8 x 20 cm tortilje,
8. paradajz salsa


Odstranite višak masnoće sa mesa, narežite na kockice veličine 2 cm. Zagrijte ulje u tavi srednje veličine, kuhajte dok meso ne bude zlatno smeđe boje. Mesu dodajte štapić cimeta, klinčiće, lovorov list i juneću juhu. Zagrijte do ključanja, smanjite temperaturu i krčkajte, poklopljeno još 30 minuta ili dok meso nije mekano. Izvadite i izbacite štapić cimeta i klinčiće i lovirov list.
Meso usitnite sa dvije vilice. Poslužite uvijeno u tortilju kao palačinke, sa salsom i salatom.

Vrijeme pripreme 15 minuta.
Vreme kuhanja 30 minuta.


Post je objavljen 27.04.2006. u 10:44 sati.