Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uvelikomstilu

Marketing

Lude li dukele......


Ljudi ovo se ne dozivljava svaki dan... jucer sam kosil travu doma i pozval frenda da mi dojde pomoci, jer se spremalo nevreme pa reko da zavrsimo do nevremena.... i doleti on sa svojom kosilicom, lijepo mi to sve pokosimo i jos nije pocela kisa pa je rekel da bi mogli skociti do njega da i kod njega pokosimo skupa.... otisli smo mi do njega... i kosimo mi kosimo.... ali morali smo prestati jer je na dvoristu imal staro granje od proljetne rezidbe..pa da to upalimo....... zazgali smo si mi vatricu i njemu retardosu padne na pamet da ima jos petarde od Nove godine, a to su vam bile one crvene magnumke velike... i lik to baci unutra..lijepo je roknulo nema se kaj za reci, ali jadni susjedi svi su doleprsali van da vide kaj se dogada, ali nikome nije nist bilo jasno, jer se naravno nist nije vidlo osim da mi kurimo. Taman se svi okrenu da odu unutra, kad baci on jos jednu u plamen i opet su svi poskakli od straha... i tako smo malo ljude zaje...frkavali... vec nam je bilo dosadno i htjeli smo nastaviti kositi, kad se njegova luda dukela zaletela na moju kosilici i zgrabila se za kotac i ne pusta..pocela je ona to razvaljiviti a mi umiremo od smjeha... inace da vam objasnim zakaj smo poceli umirati... to vam je inace mjesanac pitbula i stafordskog bul terijeta..... i sad svi mislite..pa nist cudnoga da se zaletela na kosilicu i pocela je gristi... ali to vam je takva krmaca od cucka i razmazeno deriste da ta nebi ugrizla ni gazdu koji ju maltretira cijele dane ( u prevodu stalno se maze) i onda smo malo zajebavali tog cucka... i odo ja doma...nazove mene frend i veli:

Frend: bok... jebate znas one dve petarde koje su ostale kod vratiju vani...
Ja: da i kaj s njima.????
Frend: pa nema ih vise...
Ja: kaj ti je za te dve petarde...
Frend: ne, nego mi je za mojeg pesa... Hera je pojela oba dve i sad joj se oci cakle ko da s baterijom posvetis u spigl koji ima nas sused u svojoj kupaoni, jer je bas jucer kupil novi..si videl kad ga je donesel????
Ja: je videl sam da nosi nekakvu kutiju doma..ja sam mislil da ja nekaj fkral u svojoj firmi gde dela....
Frend: a gde on opce dela...
Ja: pa u koki jebate svet...
Frend: ok idem sad budu mi se vani cempresi vuzgali ako se bum jos malo spominal s tobom...
Ja: ma pusti cemprese pa nisu tvoji...
Frend: pa zato i idem..... kaj oces ostati bez cempresa???
Ja: u jebate ajde bok evo me sa slaufom....

...cempresi se nisu vuzgali, Hera je jos ziva.... frend joj nije dal da se priblizi vatri da nebi bilo Big-Bang........ pa da se nebi nasli na nekom drugom planetu... kak smo se i na ovom nasli zbog velikog praska.... evo da vam ostavim jednu slikicu od Here i njenog vlasnika da vidite da nije opasna...



Pozdrav od Sicka....


Post je objavljen 27.04.2006. u 09:10 sati.