Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lpfan

Marketing

CRAZY

Bilo je to u subotu. idem ja prema doma. dođem ja do ulaza. vidim ja neka moja susjeda i susjed pokušvaju otvorit vrata, a kad ono unuta su zapeli IVANA KINDL i njezin dečko. (nije da se ponosim time, al eto..hehee...). tek nakon 10 min. smo uspjeli otvorit vrata...e da sam znate kak je bila obućena..pf...imala je neku obićnu majicu, kratke traper hlaćice, sportske skechers čizme...hahahahaaha...UŽAS!!! sutradan ujutro dođe meni stari: "evo ti novi ključevi!", a ja ono u sebi mislim:iso koji bed!!...hehehe..imamo crnu kvaku, baš su pogodili boju..hehehe....

u školi je kao uvijek naporno!! pisali smo puno testova, još nije bilo odgovaranja, al će biti (nažalost)...moram se pohvaliti da sam iz biologije dobila 4 iz testa!inaće su testovi iz biologije uuuužasnio teški i svaki put u mom razredu bude jedna 5! ovo je uspjeh za mene. inaće dobijem 3, al ovog puta mi se posrećilo! jupi!!

za dunju: draga dunjice, hvala ti na komentarima, ja nisam rekla da mi trebaš ostaviti 50 komenatra već 1, al dobro, HVALA!!!


Post je objavljen 27.04.2006. u 10:20 sati.