Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

KRATKI PREGLED ZBIVANJA ZADNJIH DANA

U sportskoj dvorani u Prozoru jučer su u 20. kolu košarkaši Rame ugostili momčad iz Livna. Naši košarkaši su upisali još jednu pobjedu nakok kratke pauze za Uskrs. Sinošnji rezultat je bio 93:86 u korist KK "Rama". Do kraja ove sezone ostalo im je još samo jedno kolo. Tu utakmicu će igrati u gostoma sa KK "Tomislav". Još uvjerljiviju pobjedu, prije seniora su ostvarili mlađi uzrasti-kadeti Rame 73:37. To je bila prijateljska utakmica, ali dokazali su ponovno da su jedni od najboljih kadeta u ovoj državi-dali ste to znali? Trenutno se nalaze u grupi od četiri najbolje kadetske momčadi BiH, koje će igrati između sebe za prvaka države.


A jučer je na uspješnoj sezoni i plasmanu u prvu ligu ŽKK "Rama", čestitke uputio i načelnik općine Jozo Vukoja. Dodjeljeni su i prigodni darovi te ono što je bitnije i podrška klubu u sljedećoj sezoni.

A naši nogometaši su dans igrali 23. kolo druge lige-Jug s Virom u gostima. Rezultat je bi neriješen 2:2. Iako su naši vodili 2:0, ipak su se kući vratili sa jednim bodom. U sljedećem kolu naši nogometaši dočekuju na gradskom stadionu u Prozoru HNK "Drinovci". Susret se igra u nedjelju (30. 4.) u 16 sati.

Ljubitelji nogometa iz sela Lug već tradicionalno organiziraju kratki turnir u malom nogometu na datum 1. svibnja. Na taj datum će biti i prijave momčadi, sve utakmice odigrane te poznat ovogodišnji pobjednik.

Post je objavljen 26.04.2006. u 22:05 sati.