Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Ah ne pitaj...

Nakon cjelojutarnjeg učenja (jer ako mislim upisati psihologiju treba mi svaki bod ) i cjelopodnevne škole umorna sam i psihički i fizički .
Ali ajde,barem se isplatilo,mislim testovi su dobro prošli pa rekoh hajde,nije tako svaki dan.
Ali tako je apsurdno da si tjedan-dva gladimo jajca u školi,a onda u jedan dan se sruši cijela horda profesora na nas sa testovima i sl. sranjima.Nevjerojatno!Mislim šta si ne mogu to nekako rasporediti?Ma boli njih kurac!
No dobro,nisam htjela o tome.Sad sam si tu stavila neku španjolsku muziku,onako akustična gitarica i relax.Baš mi dobro dođe da se opustim jer u slučajevima psihičke iznemoglosti metal mi baš i ne pomaže pri relaksaciji.Mislim ajde ako je nešto ful instrumentalno,ali death metal i sl.-no way! Mada sam jednom čak i uspjela zaspati na zvučniku u jednom rock klubu dok su mi Cradle of Filth vrištali u uho(no da,tu se nije radilo o iznemoglosti već o alkoholu :-) -očigledno) Prekrasno zvuči akustična,gotovo da liječi ! Ja je se tu i tamo dohvatim,ali uz ovakav dan kao što je bio danas –teško da nađem vremena i za to.No napredujem! Za samouku budalu još mi i dobro ide :-) Samo što one trzalice gubim svaki dan po jednu pa sam i odustala od njih- ma i lakše mi je svirati s prstima.
I kako vidite zabrijavam s jedne teme na drugu stoga se ne obazirite.Kad sam ovakva onda poblesavim i zapravo ne znam zašto sam uopće doma.Idem ja vani!To će mi puno bolje doći nego da visim na ovom kompjuteru koji me samo još više umara.


Post je objavljen 26.04.2006. u 20:43 sati.