Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novembar

Marketing

Čija? Moja!

Evo sjedim upravo pred mojim kompjuterom, u rozoj pidžami, s aparatićem u ustima, i kroz prozor mi stiže muzika. To pjeva Seve! Ne ispred mog prozora, nego ispred Maestrala, tu, u Novigradu. Nemojte misliti da nisam bila, jesam, maloprije sam došla. Nisam željela pješačiti 2,8 km, mami se spavalo, radni dan...itd. Okolnosti. Kompjuter mi je bio upaljen (eto kako štedim struju) pa sam pomislila, zašto ne, kad sam još uvijek pod dojmovima i koncert još traje. Čujem upravo: "Virujen u te..."
Ovako stoji situacija. Nikad nisam bile Seve fan, dapače, ali šta je, tu je, ja sam se večeras šokirala. eek
Prestrašno zvuči ovo šokirala. Blago rečeno, iznenadila sam se. U početku gledam ja nju onako skeptično... Nakon par minutica... Ah! Kako ostat hladan na te pjesme? Uz svaku me neka uspomena veže. Nisu nešto, ali sjećam se svake i tih godina... Okrutna istina - pjesme mog djetinstva. Ali ozbiljno, bilo je ok. Pjesme nisu moj ukus, ali eto glas sam potrošila.
A o Severini? Evo, i sad mi se čini kao da ovo ne pišem ja, ali žena je SIMPATIČNA! Da, da. Skroz je ok, dobro nas je nasmijala, i na svoj račun se zna šaliti, i to jako dobro. Doduše, nisam ja takva da mogu nekog jedan dan ne voljeti a sutradan biti najveći fan, ali priznajem da ova večer jest utjecala na moje mišljenje o njoj. Nisam je voljela, ali sad mislim da sam ravnodušna prema njoj. Mogu čak reći: Ma OK je ta Seve!
Zijevnula sam. Spava mi se malčice. Moje krpice me čekaju. Muzika utihnula. Gotovo. Žao mi je što nisam ostala do kraja, ali eto, šta ću? I naravno, jako mi je žao što Tihec nije bila u mogućnosti doći!
Idem u krevet! Ljudi, laku noć! I poruka ovog pomalo glupog posta jest: Vaš stav o nečemu, makar dobar ili loš, se uvijek može promijeniti, na dobro ili loše naravno. Eto meni se desilo večeras. A priznajem da sam se pomirila i sa "Štiklom". Ah! Jesam. Ipak je to "Naša štikla", i s njom idemo u Europu. hrvatska

P.S.: Hvala Mer što me nagovorila na dođem, iako nije imala puno posla, jer sam bila vrlo znatiželjna, i eto isplatilo se ovaj put.

P.S.P.S.: Još uvijek nisam spremna imati njezinu sliku na svom blogu, pa se nadam da ćete zanemariti nedostatak vizalnog materijala u ovom postu.

Post je objavljen 26.04.2006. u 00:07 sati.