Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justbeyou

Marketing

That`s my baby :)))

Ovaj raspust bas opusta. Osim sto stalno trckam do biblioteke, jer moram citati neke silne knjige za istoriju (da, nas istoricar je poznat po literaturi).

Sedim i razmisljam zasto sam samo na trenutke ambiciozna? Postoje dani kada ne ispustam knjige i enciklopedije... A raspust toliko opusta... u atmosferi sam da jedino sto radim je, spavam, vozim biciklu, setam sa Milanom (oke, radim jos puno korisnih, slatkih i divljih stvarcica sa njim :) .

Mada, sutra oko podne idem sa svojim roditeljima i batom na Zlatibor. Hah, nekoliko dana da se odmorimo i to je to. Kad se vratimo (a to ce biti 29.04.) idem za Petnicu ( to je istrazivacka stanica) iz nje cu dva dana kasniti u skolu... Drn, drn, drn... ne znam sto sve pricam ovo, kad je ovaj raspust skoro zavrsen za mene...

Danas sam videla Riccarda. On je crnac koji ima 31. godinu, dolazio je zadnji put u Planu prosle godine i bili smo nerazdvojni (inace je Italijan, pricamo malo italijanski malo engleski). Danas kad samo se posle dugo vremena videli, sve se zadrzalo na: cao,kako si...? Blah... tako je bilo sa moje strane, on je bio odusevljen, ali ja sam hitala negde drugde... Nisam osetila nista danas prema njemu, ali vezujem lepe uspomene leta 2005. sa njim (ALARM: bili smo samo drugovi, nista vise :).

Bila sam danas kod Milana, celo popodne... Uzivali smo, posteno, kao i nekoliko predhodnih dana, ali sa malim varijacijama raspolozenja...
Mada sada se sve zavrsilo superiska. Ah, kad smo se oprastali poljubio me je najdivnije- da, kako samo on to ume. :)


Photobucket - Video and Image Hosting

I tako, da vas vise ne gnjavim, cisto da znate da sam ziva. Volim vas sve.

pozdrav :)


Post je objavljen 25.04.2006. u 22:33 sati.