Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missfreud

Marketing

ROZE KOŠULJE,ZAHODI,SLADOLEDI,PAMET PRIJE SVEGA,ITD...

Evo me,da ne kažu ljudi da san se satrala pa da nisan u stanju vršit pritisak prstima po ispupčenim,malo nepravilnim kockicama,koje je moguće pritisnuti tako da se spuste za cilu visinu svoje ispupčenosti(jednostavnije-koristiti se tipkovnicom). Sinoć bijah pratilja na maturalnom. Moran priznat da san bila zgrožena činjenicom da san pratiteljica čoviku u košulji roze boje(al ne onako svitlo roze,niti normalno roze-pitanje je može li ta boja uopće biti normalna(mrzin je),nego baš roze roze,pink roze…..aaaaaaaaa!!!!). Ali bezrazložno san se živcirala jer je on,unatoč boji,izgleda odlično. Bila san oduševljena kravatom,baš mi se sviđala. Ja san bila zgrožena svojom koson. Iako san unaprid rekla da neću nikakve frizure i da ću samo skroz dignit kosu,krajnji rezultat me razočara jer san imala osjećaj da izgledan ka da san ćelava. Kasnije su me razuvjerili,ali ne u potpunosti…Stvarno me začudilo šta me noge nisu toliko bolile pa san mogla plesati. I jesam,o jesam.Sve u svemu bilo mi je dobro i na večeri i na afteru. Oduševija me neki lik koji je bija u kiltu. Razočaralo me samo šta bend nije tija odsvirat užas je moja furka nakon šta su likovi u prvim redovima(ja nisan bila u prvim redovima ali san se zato iz pozadine derala šta san glasnije mogla) počeli pjevušiti ooooooooooooo… Nisam se nalila, valjda je alkohol isparija iz mene zbog skakanja…a nisan ni puno popila uostalom. Rekla mi je mater da san kući došla onako kako san izašla. Mission failed…just a joke…legla san u 12,probudila se u 17.30…i izgubila cili dan…povijest………blah…škola…nek me neko podsjeti šta je to…ali isto mi je drago šta ću sutra napokon nekog vidit,nekog jako zanimljivog,nekog jako dragog…ne želin ispast patetična il nešto pa neću nastavljat..
Moran priznat da je bilo kreacija za zaključat ih u wc i ne puštat ih da izađu da se ne sramote. Kako neko može uopće mislit da će izgledat lipo u kričavo zelenoj i crvenoj boji-NA ISTOJ HALJINI. Boli glava!!!!!!!!!A da ne govorin o činjenici da je na stotinjak ženskih bija 1 WC. JEDAN!!!
Ne kažen da je glazba cilo vrime bila dobra,ali morali su zadovoljiti različite ukuse pa onda baš i nisu mogli cilo vrime svirat dobre stvari. Zato san ,za vrime gadne glazbe na koju ja jednostavno ne mogu plesat,pilala prijateljičinog momka,koji je bija jedan od rijetkih osoba koje san tamo poznavala JSpiza baš i nije bila lipa,ali je zato ,ako ništa drugo,desert(čitaj sladoled) bija dobar.
Nije baš moj stil vriđat ljude,ali s pouzdanjem mogu reći da san jučer vidila jednu ortodoksnu glupaču koja je za ne falit sidila stol do mene pa san bila primorana slušati njen umilni glasić. Nisan mogla doć sebi od čuda,ženska u sebi ima toliko gluposti da se bojin da je nešto od toga prišlo na mene. I sad,kad je se sitin,prođu me trnci. Bojin se da ću je sanjati.
Kao zaključak izvještaja navodim činjenicu da san u jednom komadu.Cipele i noge su mi izgažene,haljina melo miriše(smrdi)po pivi,ali ništa zato…


Post je objavljen 25.04.2006. u 22:20 sati.