Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vnosijek

Marketing

Ljubavni zov...


>>Sa 13 godina nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.
>>Sa 14 godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.
>>Sa 15 godina sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba.
>>Sa 16 godina našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.
>>Sa 17 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem djevojku koja ima jasne ciljeve.
>>Sa 18 godina našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nitko nije bio sretniji od mene. No s vremenom je shvatila da nikad neće biti ništa od mene i da sam obična ljenčina, bila je previše ambiciozna. Ostavila me je i slomila mi srce..
>>Sad sam napunio 19 godina, mudriji sam i iskusniji te tražim djevojku sa velikim sisama!<<

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 25.04.2006. u 20:36 sati.