Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegugaworld

Marketing

Viroza


Odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................


Ajme,ljudi moji,uvatila me viroza užasna! misin,sad me već prošla,još samo moran večeras glumit da sutra neiden u školu,pa da mi mater može bez problema u četvrtak opravdat. A ako pican i kažen da san dobro moć ću ić na kavu i tako to... Neznan,vidit ću još.

Uvatilo me u subotu,kad san bia na zvončacu,doša doma i izriga svo ono vino šta san popia... Užas!! ajme,nikad više neću pit vino,jer kad se sitin onog okusa............
I ima san fibru,koja me danas prošla.

Sutra mi je župni vjerić pa moran ić,još 4 dana do krizme... A ja još nisan donia ni lovu za slike ni potvrdu o krštenju!!!

Ajme jedva čekan sutra izić iz kuće,al nesmin ić u školu. Danas smo imali kontrolni iz povjesti,a pošto je sutra opet imamo morat ću usmeno odgovarat,a ja nisan taka knjigu priko praznika!!

Ali i knjigovodstvo pišemo ovi šta nisu pisali i asevi,a ja dobia asa (inače iman 4,al san bia bolestan tad 2 tjedna prije kontrolnog i ništa nisan ima u teci!)

Ajme šta jedva čekan neke praznike... Tako mi se neda učit niti išta vezano za razmišljanje... Još negdi 2 miseca i gotov san!! Ajme šta jedva čekan,pa to nema nigdi...

Al da se to sve rješit (picavanje...al ne prečest,nego jedan dan kad mi se baš neda ić)

Eto ga,toliko od mene. Bog!!


***


Dodje Plavusa jedan dan kuci i kaze Muzu: Danas mi je jedan covjek dao 5 dolara da se popnem na drvo.
Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace.
Sljedeci dan....
Plavusa: Danas mi isti covjek dao 10 dolara da se popnem na drvo. Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace kao i prosli put.
Plavusa: Ovaj put sam ga prevarila, NISAM OBUKLA GACE.


Post je objavljen 25.04.2006. u 20:08 sati.