Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dnevnik 65 - Soliranje

Familija na moru, popravljaju krov. Ja locem u pauzama dedlajna.

U nedjelju smo bili gosti samoborskog kluba Scout, Stokuca je drzao predavanje kako se kuha piva, a mi smo ovlash lokali 13 ruskih koje je donio Dino iz Mockbe i onda satrali bacvu Erdingera. A ljudi iz Scouta uz sve to slozili i rostilj.

Problem je da smo nakon toga igrali nogomet. Pet protiv pet na dva puta dva kolca na livadi. Po jedan koji zna sa svake strane, par debelih, par retardiranih, par onih koji bi htjeli i imaju snage ali ne znaju i jos su dosta pijani i Maja. Kakav Seinfeld, kakav Python, kakve Mucke. Da je to neko snimao. Kakvi padovi, kakvi sudari... Prsti su mi jos plavi jer sam igro bos i opizdio punom nogom u krticnjak, Rudi je ostao bez naocala, Sin je pao vise puta nego sto je na Dresden bombi palo, Maju su svi tukli jer je bila jedina zena na terenu i sve u svemu se nisam jako dugo tako ismijao...

Da ne spominjem da smo se strgali i noc prije pa sam nedjeljno jutro lijecio litrom Vindijinog kefira. Legenda.
Valjda ga zato i ne reklamiraju kad znaju da je dobar. Steta. Vratio me medju ljude u roku od dva sata, pa sam opet mogao pivit.

Zasto HT krade reklamu od VISA-e? Ona s ljudima koji se spremaju za Olimpijadu je bila ok, osim sto su oglasi bili katastrofalno stampani, ali zasto onda HT radi to isto par mjeseci kasnije s tipom u stucnama koji sjedi u uredu?

Jos je gora kradja PBZ-a i skripavo-metalnog napucavanja lopte od strane nekog crvenog autica koji se skroz deformira kad tehnicira uz tako jeziv zvuk kao da Titanic skripi po santi. A Ford je pred mjesec dana isto to izveo tako elegantno...

Dorina i dalje radi reklame za poluretardiranu populaciju. Te bi ljude trebalo tuziti za zlo naneseno svom brandu i djeci koja bulje u TV pogresnim pristupom, castingom i debilnom idejom. Tesko je ful biti kul i onaj set sminkera i strebera koji nesto tele o cokoladi. Sramota. Od sad jedem Zvecevo.

Da mi je neko rekao da nesto moze mit gore od Dorine i Francka, nasmijao bi mu se u facu. I onda u istoj veceri reklama za hip djecje nesto s nekim zlim djecjim glasom i poslije toga glasom patuljka iz sardine koji je iritantniji od gaca u supku.

Kulminaciju dana sam dozivio s reklamom za Cocktu. Nacrtana ovca i krava razgovaraju. Ovca pita kravu koliko je dva i dva ili tako nesto, krava kaze ja pijem mlijeko a ovca ce na to - ma ti si krava. Jesam ja lud ili ko? Slovenska reklama. Jedini neduhovitiji narod u Europi od nas i onda oni idu radit smijesne reklame. Bolji se vicevi valjda cuju na smjeni vatikanske straze ili pri oralnom seksu volvoksa. Neka mi neko objasni to sranje, molim vas!

I dva naslova iz novina:
Mirjana Hrga: Stalno jedem povrce jer sam krvna grupa A.
Jutarnji: Lazni uzgajivac pasa prodao bigla na samrti.

Jos prodajem Cliota. Sad je vec po 6.200. No...

Post je objavljen 25.04.2006. u 11:07 sati.