Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/felipo72

Marketing

Susret hrvatske katoličke mladeži u Puli

Image Hosted by ImageShack.us

Ovogodišnji Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u subotu 29. i nedjelju 30. travnja u Puli i župama Porečko-pulske biskupije. Dvodnevni skup mladih vjernika katolika iz svih biskupija Hrvatske kao i iz dijaspore održat će se pod geslom "Učitelj je ovdje i zove te".

Prvi dan program će se odvijati u pulskoj Areni. Okupljanje će biti od 14 sati. Program započinje u 15 sati. Nakon pozdrava započet će program u kojem će se izmjenjivati različiti sadržaji. Predviđeni su glazbeni gosti, izvođači duhovne glazbe: Davor Terzić, Bruno Krajcar, Poklon, Kumi i Željka Marinović. Bit će predstavljen i CD "I tvoja mala kap…", objavljen prigodom Susreta. CD je okosnica humanitarne akcije Susreta u Puli, a ima za cilj otvoriti Fond za školovanje djece koja su bila žrtva zlostavljanja. Tom će prigodom u Areni pjesme s albuma predstaviti En Face, Alen Vitasović, Meritas… Mladi će moći čuti i što o vjeri kažu Rene Medvešek, Jelena Vuković, o. Maurizio de Santis, vlč. Ivan Filipović… A organizatori pripremaju i neka iznenađenja.

Svečana misa započinje u 18 sati i predvodit će je kardinal Josip Bozanić sa svim hrvatskim biskupima. Nakon mise druženje se u Areni i oko nje nastavlja uz prigodni koncert.

Navečer, po završetku programa u Puli, svi sudionici će otići autobusima, u pratnji domaćina prema istarskim župama u kojima će biti smješteni.

Drugi dan, u nedjelju 30. travnja susret će se odvijati po župama u Istri u kojima će biti smješteni mladi i za koje će nakon nedjeljne mise biti organiziran program i druženje. thumbupwave

Post je objavljen 24.04.2006. u 22:01 sati.