Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pjevacica

Marketing

Ljudi moji evo vam dokaza da životinje rođene u kavezu ne mogu preživit vanka!!!
Moj predragi Njuško (činčilac; 1 god) je lipo uletia malo se okupat u rijeku....evo ovako je to bilo...
Otišla san na izlet s prijateljima i odlučila povest činčile (Sunčica i Njuško). Otišli smo u Solin na livadu. I mi njih pustili, a stali smo malo bliže rijeci (al više prema sredini). I oni su se u početku bojali i stalno stiskali uz nas i nismo pomišljali na ništa loše. Kad odjednom vidili mi Njuško potrča i trči, trči....sve bliže rijeci....mi trčimo za njim...kad on odjednom buuuuuuuum skoči ludonja mali u rječicu!!!! A ja još luđa za NJIM!!! I tako sam ga uvatila i prislonila na sebe...a njegovo krzno svo prilipljeno...strava-izgleda je ko štakor!!!A ni ja nisam puno bolja bila...cidilo se s mene!!!Ma ja nisan cila bila mokra nego do kolina al kako sam ga prislonila da mu bude toplo tako sam se smočila!!!
Odma smo otišli doma i s fenom sam ga osušila...fala Bogu nije mu ništa al da je bia sam, da nije bilo mene, bia bi sad na dnu!!! Eto vam dokaza, pa sad ljudi, vi koji razmišljate o tome kako rješit muka svoje ljubimce i pustit ih u prirodu, nadan se da ćete se predomislit (ako imate imalo soli u glavi i oćete!)

Ps. Ana moja zaboravih ti se pohvalit...uspila san onaj teški dio iz Shakirinog spota...onaj di mrda trbuhom sa strane!Pokazat ću ti sutra na trbušnom...hahah!!!
Na ovoj slici je Njuško koji se uvuka u peć i posli izaša sav prašnjav pa san ga morala kupat!!! (naravno u pijesak ne u vodu)
I još nešto...ja san zaljubljena u jednog tipa koji me ni ne primjećuje! On je slučajno sazna za neke stvari i sad je i meni i njemu neugodno...al ja ne kužim zašto su njemu rekli to?!?!?!?Šta san ja njima loše napravila?!?!?!Šta je sad i grijeh bit zaljubljen...
Veeeeeeeeeeeeeeeeliki kisssssssssssssss nesretno zaljubljenima!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 24.04.2006. u 19:17 sati.