Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

auto roboti,moćni zvrkovi,humanoidi od poluvodiča i druge kerefeke

Jutors usto se ja rano negdje oko 7 i umjesto da idem odmah na faks rekoh pauzirat ću ja jedan sat i popit kavu i pogledat crtiće.
I napravijo ja tursku gorku,crnu ko noć i upalijo teveja na rtl-u kad ono neki đapanezi imaju malog robota koji izgleda ko mali dečko ali ima i male raketne motore na stopalima i mislim da zna jako brzo kopat, nešto ko ljudolika krtica na mlazni pogon, poslije toga oni klinci sa onim zvrkovima što se bore....headbang...kako? Kako natjerat zvrk da se vrti milijun i okolo skače na drugi zvrk dok ga ne sruši i ne zaustavi i to čigre imaju neke napade di vidiš bijesne sličice iz životinjskog kraljevstva...ona zvrk sa napadom raspiđenog sibirskog tigra sa upalom uha i bijesnim kurjim okom na repu. Kako djeca to puše danas???nije mi jasno, ajd konto sam one pokemone..mislim kako ih ne shvatiti, imaš male jako pametne od početka pokorne ali nekoć divlje ali iznenađujuće životinje koje variraju od 10 dekagrama do 25 tona i to svaka u svojoj kugli koja ima promjer od nekih desetak centi ali ako treba ona se smanji tako da ti stane pun kurac u đep...takav đep nema ni Đuka Nuklearac (Duke Nukem) a on može furat minigun u đepu,uglavnom i te životinje imaju kojekakve napade tipa "bijesni udar sušenim brabonjkom" ili "moćni udar struje koji pali sve pred sobom i zasljepljuje nebesa". I poslije toga neki crtić koji sam i ja volio kao mali,Transformersi..živio Optimus Prime...ne znam jesam li dovoljno naglasio ono VOLIO.
Iznenada mi se srozao u očima...zašto pitam se, ali zašto bi netko pravio robota koji se slaže u auto???i ako ga već napraviš zašto mu staviš unutra sic i korman i kerefeke??? A ko ih je uopće napravio, koji kurac će nekome ogromni robot koji ima termo nuklearni hladno fizijski pseudo neutronsko kobaltni top u malom prstu? Ajd kontam napraviš jednog pa se kurčiš u gradu: "Moj robot od deset metara se može pretvorit u Fapa kljunaša i može razbit tvog tamagochija!!!" to shvaćam, ali napraviti onak sto i još da im ne bude dosadno napraviš im i zle pandane koji su još veći i jedan se od njih pretvara u veliki pištolj, a neki i u životinje....zašto?ZAŠTO?ludnamcorbang
Nema smisla, Beavis&Butthead su i dalje najjači (ali kulen je ipak jači i od njih)
Toliko od gospodara majmunamah

Post je objavljen 24.04.2006. u 18:54 sati.