Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ritam6srca

Marketing

ludilo ljudovi!!!!!

=ajmo... u nedjelju na ponedjeljak je bilo i mrtvih..no tu žalosnu vijest ćemo preskočit... jel tak HANIJELA?? ugljavnom.. da bi stvar bila bolja, kao što si kazala Zub nije sposoban napravit čildrn tako da Jilinka is not trudna... niti je jela tamo a niti snila!!!
=ajmo.. glupi mata me stalno zvao... cijelu subotu.. još me jednom nazovi i uši ču ti isčupati...znam da češ doć na moj bljog... MATA!!! PAZI, PAZI DA TE PAZI NE OPAZI, JER AKO TE PAZI OPAZI ONDA SE PAZI!!!!
=ajmo...a moj Styween me pozva u Đurđic u svoju faru na kram... naravno da NISAM išla,ali nešto gore se desilo... moja keva i ćale hdjedoh otići i brijem noge dole da su otišli, ha GRGA jesmo se sjebale za vijeke vjekova!!! AMEN!!
=ajmo..ne bi mi bile da ne bi otišle i u Čvrstec!!! Da i tam smo žito posadile.. Tu noć fulale smo Čvrstec 13 puta, čak smo otišle u Koprivnicu i za Osijek. Treba bit glup ko mi da ne skužimo da se 35 km vozimo u krivom smjeru.. KATASTROFA!!!
=ajmo... kad smo tam došle... LJUDI MOJI to je rupa u rupi na rupi....KOŠARICA!!! Zbrojila sam stolove... ima ih 17, a samo 6 stolova je bilo zauzeto i za svakim szolom po 3/4 DEDEKA!!! pa koji

Post je objavljen 24.04.2006. u 10:06 sati.