Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Star Trek is on the road again?!

čitao sam neke naše medije i ne prestajem se čuditi da objavljuju nešto što uopće nije sigurno i potvrđeno. Naravno riječ je o predstojećem novom filmu iz ST franšize.
Ova vijest na koju naiđoh glasila bi da se okuplja ekipa koja bi napravila novi ST film o ranim danima Spock, James T. Kirk, Scotty i Dr. Mcoy u vrijeme njihovog upoznavanja na Akademiji.
Ekipa sa sajta M&C dodaje kako bi vjerojatno režiju potpisao J.J. Abrams. Razlog zašto bi Paramount dao ovakav težak zadatak oživljavanja ove posrnule franšize bili bi mogući dobar prijem njegova nova filma "Mission: Impossible III", a kao njegovi asistenti što se tiče produkcije bio bi iznimno uspješan tim (Damon Lindel and Bryan Burk) serije "Lost", dok bi na scenariju izgleda po tim glasinama trebali raditi Alex Kurtzman and Roberto Orci koji su surađivali s Abramsom na "MI3".
Osobno sam skeptičan jer se unazad pola godine izjalovilo tuce ovakvih "vijesti", no ja nemam ništa protiv da ovi dečki porade na tome.
I da, još mi se nameće jedno pitanje, a to je tko bi mogao zamijeniti William Shatnera kao Captain James T. Kirka i legendarnog Leonard Nimoya kao Mr. Spock. Nekako mi je to svetogrđe ali lova ne pita!




Post je objavljen 24.04.2006. u 12:01 sati.